viernes, 30 de enero de 2015

# 183 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen! Benestar Social i Família

# 183
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Benestar Social i Família
Butlletí Jove.cat
Dijous, 29 de gener de 2015Imprimeix

  • Facebook
  • Twitter
  • Jove.cat
  • Contra la violència masclista

::No t'ho perdis!

Coneixes el nou “Pack Jove Virtual 2015”?
Encara no saps què és el nou “Pack Jove Virtual”? Doncs és el mateixCarnet Jove de sempre però amb la novetat que enguany arriba de forma virtual. Descarrega't l’app Carnet Jove Cat, que tens disponible gratuïtament a través de Google Play i Apple Store, i podràs aprofitar els vals de descompte en qualsevol moment a través del mòbil, la tauleta o l’ordinador. També els pots imprimir a través de la nova pàgina web del Carnet Jove que estrena disseny i és més interactiva i intuïtiva.
Així que si vols començar a gaudir de tots els avantatges de ser jove aquest és el teu “Pack”.
Amunt

::Actualitat

Buscar feina: quedar-se o marxar? Aquesta és la qüestió
Sentim a parlar molt dels joves que marxen a cercar feina a l’estranger. Però hi ha molts més joves universitaris que no se’n van, que es queden a Catalunya per buscar una oportunitat laboral. El reportatge “Joves que no marxen” del programa “Valor afegit” de TV3 ens ofereix el seu testimoni. Joves que treballen en feines que no tenen relació directa amb els seus estudis o que opten per emprendre un projecte de negoci.
T'afecta aquesta situació? No et perdis el reportatge, tindràs algunes claus, si més no, per reflexionar sobre el tema.
Voleu fer unes “Vacances en família”?
Pares, mares, si residiu a Catalunya i teniu fills menors de 18 anys ja us podeu preinscriure a les “Vacances en família” que us ofereix la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Amb la preinscripció obtindreu un número a partir del qual s’adjudicaran les places pel sorteig davant notari que es farà el dia 11 de febrer.
Afanyeu-vos! Teniu temps fins al 9 de febrer!
Comença el concurs Euroscola 2015, hi participes?
Si tens entre 15 i 18 anys i estudies 3r o 4t curs d’ESO, Batxillerat o Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà, ara pots participar en la XXIa edició del concurs Euroscola que enguany té com a lema “una vida digna per a tots”. En l’Any Europeu del Desenvolupament, el principal missatge que el concurs vol transmetre a la societat europea se centra en posar fi a la pobresa i donar al món un futur sostenible.
El termini d’inscripció s’allarga fins el 2 de març de 2015. Fes un equip i apunta-t’hi!
Tens un projecte i vols crear una empresa social? Et presentem l’Aracoop
Aracoop és un programa promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació en el context del Programa Catalunya Emprèn que vol fomentar la creació i el creixement de l’economia social i cooperativa en el marc de la cooperació públic-privada. Compta amb la participació de la Confederació i les Federacions de Cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 entitats i institucions (ens locals, diputacions, universitats, escoles de negoci, fundacions, associacions i col·legis professionals, entre d’altres).
Si tens un projecte de negoci i vols renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa, inscriu-te!
ESPECIAL. Anem a la neu!
Tot el que necessites saber per practicar l'esport d'hivern per excel·lència,l'esquí, ho trobaràs en aquest especial sobre la neu. Tant si en saps molt com si no has esquiat mai, tant si ets més de nòrdic o d’alpí, o si t’agrada més lliscar amb la taula d'snow, no et pots perdre aquest article.
No esperis més, la temporada d'esquí ja ha començat!
Arriba el Carnestoltes
Autor: Sterte
Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot està permès. Dins d’un ordre, és clar...
Guadeix d'alguns dels Carnestoltes més destacats d'arreu de Catalunya, com els de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Roses, Solsona, Tarragona, Torelló o Amposta. Tria el que més t’interessi o el que et caigui més a prop de casa.
Enguany el Carnestoltes se celebra del 12 al 18 de febrer, no te'l perdis!
Amunt

::Recursos que t'interessen

Cursos, cursets i tallers
Autor: Andrea Prieto
Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tot tipus i en tots els àmbits. T'oferim enllaços a alguns cercadors de cursos que et poden orientar en la cerca.
Segur que hi ha un curs per a tu!
Escoles d'educació en el lleure
Autor: Laihiu
Si t’interessa el món de l’educació i t’agrada ser protagonista d’una manera global en el creixement personal d’infants i adolescents en base a les seves activitats en el temps de lleure, una bona possibilitat és fer el curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. Si vols tenir el títol de cara a l'estiu ara és un bon moment per començar els cursos.
T'oferim tota la informació necessària sobre els continguts dels cursos i les escoles d'educadors en el lleure.
Amunt

::Agenda

No hay comentarios: