jueves, 15 de enero de 2015

Dijous 15 gener 2015 Ella y el abanico



Dijous 15 gener 2015


Llista de desitjos per al 2015.

 0
foto5
Comencem un nou any i amb ell, la llista de desitjos que totes fem ...
Anar al gimnàs, aprendre un idioma, estudiar alguna cosa que ens ve de gust, tenir cura més de nosaltres mateixes, viatjar ... etc. Tots els anys el mateix i amb més o menys fortuna aconseguim algunes ...
Foto4
Ah! I sobretot que no se'ns oblidi fer règim, per estar més prima ... seduir ... agradar ... per ... per posar-nos el que diuen les revistes que hem de dur.
foto3
Senyores, jo li demano al 2015, que aprenguem a no fer cas de les revistes, webs o bloc gs, que ens diuen i piquen, el que ens convé (a cada persona li pot convenir una cosa diferent), el de hem de comprar, el que es porta (i el que es porta és el que necessito? o ¿el que millor em queda? el que no ha de faltar en el nostre armari ... (Això va en funció del nostre treball, estil de vida, gustos ... etc.)
Que no ens influeixin les paraules: Ponte, Usa, Necessites, Has de, Has, No pots passar sense ...
Foto2 (2)
Espero que siguem capaços de no deixar-nos portar els titulars de la publicitat i si realment no estem segures, busquem a un / a bon professional que ens ajudi a conèixer millor les nostres característiques, ia treure partit de nosaltres mateixes i les nostres circumstàncies, és el camí més segur i gratificant que podem aconseguir en el 2015 !

foto1









COMPARTIR

DEIXA UN COMENTARI





  • CatalanEnglishSpanish
    Con la tecnología de

No hay comentarios: