domingo, 30 de junio de 2013

# 166
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 27 de juny de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Un estiu amb sentit i valor afegit
Auitor: Penn State
Les vacances d’estiu són un bon moment per a poder formar-te en temes que t’agradin i a més, si és possible, t’ofereixin sortides i tinguin possibilitats de futur. Si t’interessa el món de l’educació i t’agrada ser protagonista en el creixement d’infants i adolescents en base a les seves activitats en el temps de lleure, una bona possibilitat és fer el curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.
Aquest estiu pots optar per un dels 56 cursos de monitor o 16 de director que estan programats.
Amunt
 

:: Actualitat

Joves per treure’s el barret
Constància, vocació, compromís, integració, creativitat, passió, arrelament, implicació, resiliència, iniciativa, esforç, determinació... No són només paraules boniques. Són les coordenades que marquen les trajectòries vitals de molts i moltes joves del nostre país. Viuen dificultats i problemes, com tothom, però se’n surten perquè tenen Idees positives, Valors sòlids i Actituds constructives: són “Joves amb IVA”.
La Unió Europea vol que els joves no us atureu. Que trieu el vostre futur. Amb aquest objectiu ha posat en marxa un nou portal a la xarxa per ajudar-te a trobar feina o formació dins l’espai comunitari. A “Nomeparo.eu” també pots cercar els recursos disponibles si la teva opció és l’autoocupació. Som-hi, no t’aturis: entra-hi!
Molts viatges ideals s'acaben convertint en un malson si les maletes no arriben al destí esperat. A l’avió, a l’autobús, al vaixell o al tren, pot ser molt útil saber quins passos cal seguir quan es perd l’equipatge.
Amunt
 

:: Propostes

Fins ara en aquesta secció t'hem proposat l'intercanvi de gairebé de tot: roba, mobles, classes d’idiomes o regals diversos. Gairebé sempre objectes físics. Ara et proposem intercanviar quelcom menys tangible però igualment valuós: recomanacions culturals.
Coneixes la nova plataforma de recomanacions culturals 'Likekit'?
ACTUA. Universitats d’estiu
Ja ha arribat l’estiu, un temps en que canvies moltes de les teves rutines. L’estiu té prou durada com per fer moltes d’aquelles coses que no hem tingut temps de fer durant l’any. Però qui ha dit que l’estiu és una mala època per estudiar?
QUEDEM. L’estiu és un festival (juliol)
Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. En aquesta edició del “Quedem” tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: