domingo, 30 de junio de 2013

# 54
L'energia al dia
Butlletí de l'Institut Català d'Energia
Dijous, 20 de juny de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors
 

:: Notícies ICAEN

Amb el lema "Quan parlem d'estalviar energia i diners, tu tens la paraula", es celebra la Setmana de l'Energia del 25 al 28 de juny, emmarcada en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. Enguany, l'Institut Català d'Energia, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten un catàleg d'activitats conjunt a disposició d'ajuntaments i entitats locals.
L'Institut Català d'Energia posa a disposició el procediment de certificació d'eficiència energètica d'edificis i obtenció de l’etiqueta energètica dels edificis.
Els Premis Periodístics d’EolicCat, que es van lliurar en el marc de la celebració de la V Festa del Vent, van nèixer fa quatre anys com a reconeixement de la feina i dedicació de periodistes i els seus mitjans de comunicació al voltant de l’eòlica i del sector a Catalunya.
El nou canal electrònic de la Generalitat de Catalunya aglutina tots els tràmits i els serveis que les administracions públiques ofereixen a empresaris, professionals i intermediaris.
La trobada va permetre posar en comú amb altres empreses l’actuació de referència que ha dut a terme Bopla, SA en el camp de la generació i autoconsum d’energia elèctrica, mitjançant la instal·lació d’una planta solar fotovoltaica de 100 kW nominals a la coberta de la seva nau industrial de Les Franqueses del Vallès.
Recull dels preus regulats del sector elèctric i del gas natural i dels preus màxims de venda de gasos liquats del petroli actualitzats.
Actualització de l'evolució dels principals indicadors de l'energia a Catalunya
Amunt
 

:: Agenda d'activitats

Barcelona, 25 de juny.
Barcelona, 26 de juny.
Nova edició del Congrés organitzat per l'Associació KNX en el marc de la Setmana de l'Energia que vol mostrar a tots els professionals del sector que les Smart Cities són una realitat.
Barcelona, 27 de juny.
Barcelona, 28 de juny.
Amunt

No hay comentarios: