miércoles, 19 de junio de 2013

Màsters i Postgraus

Benvolgut/da,
En el darrers anys, el “tercer sector” o sector no lucratiu ha experimentat un gran creixement i professionalització i s’ha consolidat com un dels pocs sectors generadors de feina. A conseqüència de l’entorn actual, els models tradicionals de captació no són efectius i, cada vegada més, es demanen professionals preparats amb noves tècniques de captació de fons i recursos, i així sorgeix la figura del Fundraiser.
Amb l’objectiu de formar professionals ben preparats, l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) ha creat el nou Postgrau en Captació de Fons (Fundraising), que:
  • proporcionarà PRÀCTIQUES PERSONALITZADES en organitzacions i sectors, seguint els interessos personals de l’alumne. A més, un EXPERT EN FUNDRAISING ASSESSORARÀ i proporcionarà seguiment a l’alumnat durant la pràctica.
  • té un PROGRAMA que no només treballa la perspectiva del 3r SECTOR SOCIAL, sinó també el CULTURAL, INVESTIGACIÓ, MEDI AMBIENT, EDUCACIÓ, entre d’altres.
  • proporcionarà una VISIÓ INTERNACIONAL, sobretot dels principals països amb anys d’experiència en fundraising (EUA, Anglaterra...)
No dubtis a realitzar qualsevol consulta a través del Formulari de Sol·licitud d’Informació de la web dels màsters o postgraus que t’interessin.

Si l’interessat no desitja rebre comunicacions comercials i publicitàries de productes i serveis relacionats amb l’IL3-UB pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita a la seu de l’IL3-UB (c/ Ciutat de Granada, 131. 08018 Barcelona) o enviant un correu electrònic a l’adreça bbdd.il3@ub.edu, indicant clarament el seu nom, cognoms, adreça postal i correu electrònic.

No hay comentarios: