|
|
Informació sobre retirada del mercat de productes que poden provocar al·lèrgies
Retirada del mercat de galetes de xocolata per presència de proteïna làctia no declarada a l'etiqueta, i de salsa de pesto per presència de fruits secs no declarats a l’etiqueta
|
|
|
El 2012 ha disminuït el nombre de notificacions al Sistema d'Alerta Ràpida de la UE per a Aliments i Pinsos
La Comissió Europea ha publicat un informe anual sobre el Sistema d'Alerta Ràpida de la UE per Aliments i Pinsos de l’any 2012.
|
Informe conjunt de l'EFSA i l'ECDC sobre la resistència antimicrobiana en bacteris zoonòtics que afecten els éssers humans, els animals i els aliments
Els bacteris resistents segueixen sent un problema important que pot afectar els humans a través d'animals i aliments.
|
Proposta de criteri microbiològic de seguretat per a Campylobacter en la carn fresca de pollastre als Països Baixos
Es proposa un criteri de 1000 UFC/g (n = 5, c = 0), a fi d’abaixar en dos terços els casos de campilobacteriosi humana.
|
|
|
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista
A Catalunya es malbaraten 262.471 tones d’aliments aprofitables cada l’any, 40.000 en el sector de la restauració
|
|
|
El Grup de Treball de Consumidors i Usuaris de l'ACSA visita el Programa Fruit.Net
El Programa Fruit.Net té com objectiu optimitzar l’ús de fitosanitaris, i reduir la presència de residus a la producció de fruita (poma, préssec i pera i cítrics).
|
L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) acull una reunió plenària del Grup d'Experts en Perills Biològics (BIOHAZ) de l'Autoritat Europea de
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, que forma part de l’ASPCAT, és entitat col·laboradora de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària des de 2009
|
|
|
Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats, inundacions o talls d'electricitat
Consells per a mantenir la seguretat dels aliments i de l'aigua en casos d'emergència
|
|
|
Documentació de la jornada El Malbaratament d'Aliments i la Seguretat Alimentària
Documentació de les ponències de la jornada que es va celebrar el passat 17 de juny a Barcelona
|
|
|
Hamburguesa d'arròs amb verdures
Nova recepta de la Fundació Alícia per disminuir el malbaratament d'aliments
|
Arròs cremós fred sense ou i sense gluten
|
Coxinha de pollastre sense llet, sense ou i sense gluten
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario