viernes, 27 de junio de 2014

# 177
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 26 de juny de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714
 

:: No t'ho perdis!

Les portes de la Uni
Si ja has decidit que vols iniciar el primer curs d’un grau universitari, ara has de traçar el camí que vols que prengui el teu futur. Fins el 4 de juliol tens temps per a fer la preinscripció a les set universitats públiques catalanes (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida i Universitat Rovira i Virgili) i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, privada.

(* Formalització de la preinscripció universitària per internet a través del portalAccesnet)
Amunt
 

:: Actualitat

Vine a l’Escola d’Estiu del Voluntariat
Ets un/a voluntari/ària? Has liderat o participes en algun projecte de voluntariat durant l’any? Arriba l’estiu i et proposem rebre una formació específica en aquest camp. I no només això, també intercanviar experiències amb altres persones voluntàries i associacions i afegir-te a un espai de reflexió i anàlisi sobre el món del voluntariat.

T’hi apuntes? Els cursos són gratuïts!
Amunt
 

:: Propostes

ACTUA! Et convidem a mullar-te per l’esclerosi múltiple
El proper diumenge 13 de juliol la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) celebrarà la XI edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple en més de 600 piscines arreu de Catalunya. La col·laboració de voluntaris i voluntàries és vital perquè la festa sigui un èxit. A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari.
Hi vols participar?
QUEDEM. L’estiu és un festival (juny/juliol)
Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu. En aquesta edició del “Quedem” tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.
SABIES QUE… Line vol premiar la teva creativitat?
En el món de les aplicacions de missatgeria instantània mòbil, continuen apareixent com bolets altres aplicacions que aspiren a fer la competència a Whatsapp. Una d’elles, Line, ofereix ara als usuaris/es l’opció de guanyar uns calerons.
T'interessa? T'expliquem com fer-ho!
I TU, QUÈ EN PENSES? La febre de la quantificació i la tecnologia vestible
Les noves tecnologies continuen imparables, s’introdueixen en les nostres vides i canvien dràsticament els nostres costums. Ho han fet amb la nostra vida social, laboral i amb el nostre oci. I ara, la nova febre quantificadora vol prendre el control de la nostra part més personal i íntima amb la promesa d’una millor qualitat de vida: el nostre cos, la nostra salut.
DOSSIER ESPECIAL. Un estiu practicant esport
Qualsevol època de l’any és bona per practicar esport. Tot i la calor, l’estiu és l’època ideal per aprofitar els esports que es practiquen a l’aire lliure ja sigui a la platja, al mar o a la piscina o a la muntanya: totes les variants del surf i del submarinisme, la varietat d'esports a la sorra de la platja, els que es practiquen en rius i, fins i tot, algun que et farà volar.

N’hem fet un recull per si vols provar coses noves durant aquest estiu que comença. Ja t'has animat?
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: