martes, 17 de junio de 2014

.ticsalut.cat/actualitat/flashticsalut/13/69


TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut


JUNY 2014

#69

Tots els números

Les Jornades R+D+I en TIC i Salut de Girona es consoliden amb una visió més global

Per cinquè any consecutiu, Girona s’ha convertit en l’aparador de l’eSalut. Durant dos dies, el 5 i el 6 de juny, les V Jornades en R+D+I en TIC i Salut han esdevingut punt de trobada de 264 professionals, que han aprofitat l’entorn del Parc de la Universitat de Girona per intercanviar experiències i treballar en xarxa en l’àmbit de la innovació i el benestar en salut i social. A més, s’han premiat les iniciatives presentades més destacades en diverses categories. El Parc de la UdG, la Fundació TicSalut, l’Euroregió Pirineus Mediterrània, Mobile World Capital Barcelona i el centre e-Santé de Toulouse (França) n’han estat les entitats organitzadores.

Girona posa el punt de mira en l’atenció integrada, la mHealth i l’envelliment actiu

Un dels objectius de les V Jornades R+D+I de Girona és alinear el món de la recerca i de l’empresa per tal d’aconseguir un major valor afegit en innovació en salut i benestar. De fet, el debat generat entorn a les tres taules rodones de l’edició d’aquest 2014 així ho ha posat de manifest. Actors clau dels sectors salut, social i TIC de Catalunya, l’Euroregió Pirineus Mediterrània i altres països hi han participat.

TicSalut enceta etapa amb un nou Comitè Assessor Científic

37 membres de reconeguda trajectòria en l’àmbit de les TIC i de la salut de Catalunya formen el nou Consell Assessor Científic de la Fundació TicSalut. Aquest nou consell acompanyarà la Fundació en la seva nova etapa, que es concreta en el Pla Estratègic 2013-2017. La primera reunió de constitució del consell va tenir lloc el passat 30 de maig.

Entrevista


Infermer i professor de Salut Pública de l’Escola d’Infermeria de la UB
Entrevista al Dr. Jordi Galimany
Ha defensat la seva tesi doctoral sobre la valoració de les infermeres la Història Clínica Electrònica d’Atenció Primària, un treball que ha comptat amb la col·laboració de la Fundació TicSalut. En aquesta entrevista, el Dr. Galimany explica quins són els resultats i les conclusions extretes. Infermer i expert en Diagnòstic per la Imatge, és professor consultor del Màster de Telemedicina de la UOC i, en l’actualitat, promotor i director del Màster en Aplicacions Clíniques i Comunitàries en Salut, Investigació i TIC de l’Escola d’Infermeria de la UB. 

No hay comentarios: