jueves, 3 de julio de 2014

#0335
Novetats Estadístiques
Estudis i Prospectiva Agrària i Alimentària
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. ISSN: 2014-4962
Dijous, 03 de juliol de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
 

:: Estadístiques del Departament

Estadístiques del Departament. PERIÒDIC
El preu dels ous remunta lentament i ja es situa per sobre dels nivells dels anys anteriors.
El mes de juny acaba amb un nou augment de preus i un manteniment de costos, la qual cosa fa que l'indicador de la setmana 26 torni a augmentar, respecte el de la setmana passada (4,13 punts percentuals (p.p.)), i es mantingui per sobre de la mitjana (162,95 p.p.). D'altra banda, l'indicador en termes comparatius respecte el mateix període de l'any passat, continua mantenint nivells positius (30,04 p.p.).
Amunt
 

:: Observatori de la Llet de Catalunya

Observatori de la llet de Catalunya
En general, els preus de la llet i de la carn de vedella tornen a disminuir aquest mes de maig, respecte als del mes anterior, excepte el preu del vedell frisó, el qual augmenta un 0,8% en totes les seves categories, la qual cosa fa que els indicadors sintètics de conjuntura d’ambdós sectors també disminueixin d’un mes per l’altre, tot i que segueixen amb valor per sobre de la mitjana. El nombre de caps i tones sacrificades fins ara també és inferiors als sacrificats al mateix període de l’any passat.
Amunt
 

:: Altres estadístiques

Aquesta setmana, trobareu informació sobre estadístiques en l’àmbit de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i també mundial.
Catalunya
L'índex de preus de productes industrials ha disminuït un 0,2% interanual a Catalunya al maig de 2014. Els béns de consum pugen un 0,4% i els intermedis decreixen un 1,5%.
Espanya
La indústria del pa en xifres. Associació Espanyola de la Indústria del Pa, la Brioxeria i la Pastisseria (ASEMAC). 24 de juny de 2014
Europa
Avicultura: juny de 2014
Llet: juny de 2014
Ous: juny de 2014
PorcÍ: juny de 2014
La Unió Europea és el primer exportador de productes agrícoles i alimentaris del món. Les exportacions de productes agrícoles i alimentaris de la Unió Europea (UE) van créixer un 5,8% l’any 2013 fins als 120.000 milions d’euros.
Món
Es revisa a l’alça en 12 milions de tones l’anterior previsió de producció de cereals de la campanya 2014/15.
Informe semestral. La situació actual a Europa es veu influïda per una forta competència, els preus globals relativament baixos i l’estancament del consum de cítrics. Durant la campanya 2013/14, la producció de cítrics es preveu que disminueixi un 4% més del previst a causa principalment d’una reducció del 8% i 6% per cent en la producció de taronges i llimones europees.
Amunt

No hay comentarios: