lunes, 29 de septiembre de 2014

# 179 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen! Benestar Social i Família

# 179
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Benestar Social i Família
Dijous, 25 de setembre de 2014Imprimeix

  • Facebook
  • Twitter
  • Jove.cat
  • Contra la violència masclista
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714

:: No t'ho perdis!

Garantia Juvenil. Ara i aquí
Es tracta d'una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil i que s'adreça a joves de 16 a 24 anys. Per accedir-hi t'hi has d'inscriure i, si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.

T'acompanyem i t'ajudem, no esperis més a apuntar-t'hi!
Amunt

:: Actualitat

Xar Erasmus+
L'1 d'octubre finaliza el termini de la 3ª convocatòria anual del programa Erasmus+ de la Unió Europea. Per tal de resoldre dubtes, el passat 18 de setembre es va celebrar al Jove.cat un xat per tal que totes les persones interessades en presentar-hi sol·licitud, poguessin resoldre'ls o plantejar els comentaris oportuns. Dues persones expertes en el programa van respondre en directe totes les preguntes i aclariments que es van plantejar sobre el tema. El contingut del xat està disponible al portal Jove.cat. A més a més, també existeix a disposició dels usuaris un apartat de Preguntes més freqüents sobre el programa Erasmus+.
Ni pedra, ni pollastre. Tu que pots: Escena25!
Tu que no ets ni una pedra ni un pollastre a l’ast, aprofita tot aquest mes d’octubre per gaudir de les arts escèniques: la campanya Escena25 et dóna 25 euros a bescanviar per una o dues entrades a espectacles de teatre, circ i dansa i a concerts de música.
Amunt

:: Propostes

SABIES QUE... l’esport del futur es juga assegut?
Kelly Kline
Un nou fenomen mundial i una nova raça d’esportistes estan envaint l’espai i la glòria que semblava reservada a estrelles com Messi, Cristiano Ronaldo, els germans Gasol o Rafa Nadal. Estem parlant dels E-Sports i les seves estrelles, anomenades ciberatletes, més conegudes pel seu àlies que pel seu nom real: Fatal1ty, Ocelote o HugryBox entre altres.

I tu, ja practiques aquesta mena d'esports?
T'HO EXPLIQUEM. Les 5 preguntes més corrents als SIJ durant l'estiu
Ja tornem a tenir a punt les cinc preguntes més demandades als Serveis d'Informació Juvenil durant l'estiu: "Voldria tornar a estudiar però no tinc l'ESO, com ho puc fer?, "On puc trobar beques i cursos de mobilitat per anar a l'estranger a millorar el meu anglès?", "Què és una star up?"... Tot això i més al T'ho expliquem del Jove.cat.

No te les perdis!
ENTRE TU I JO. Que no t’enganyin en la cerca d'habitatge!
Paco CT
El mercat de l'habitatge, sobretot de lloguer, és una gran víctima de pràctiques fraudulentes que tenen objectius tan menyspreables com recollir dades personals per a la seva venda posterior o aconseguir el pagament per informacions de pisos que no existeixen.
Cal anar amb molt de compte!
ENTRE TU I JO. Que no t’enganyin en la cerca de cursos!
Francisco Osorio
Has sentit a parlar alguna vegada dels fraus i els enganys en l'àmbit de la formació? Cal estar alerta amb les pràctiques fraudulentes!
Te n'informem.
ENTRE TU I JO. Que no t’enganyin en la cerca de feina!
Nate Bolt
Sovint se sent la frase "tota crisi és una oportunitat". Tot i ser una sentència molt discutible, algunes persones sense cap escrúpul se la fan seva per aprofitar-se de les esperances i els somnis dels joves.

No et deixis enganyar! 
DOSSIER ESPECIAL. Videojocs
Camknows
Avui dia, gairebé tothom sap què és un videojoc. No només perquè aquells nens que hi jugaven fa vint o vint-i-cinc anys ja s'han fet grans, sinó també perquè ara es fan i es venen videojocs adreçats als adults.

En aquest dossier hi trobaràs informació bàsica sobre tot el que has de saber sobre els videojocs.
Amunt

:: Agenda

No hay comentarios: