martes, 30 de septiembre de 2014

# 5 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 5
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dilluns, 29 de setembre de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de la Direcció General de Política Lingüística per fer-vos arribar notes d’actualitat relacionades amb la seva activitat. Substitueix Flaixos d’actualitat.



  • Exposició Català, llengua d’Europa
  • 300 fets de llengua
  • Cinema en català
 

:: II Nit de la Llengua al Món Digital: 300 fets de llengua. Participa-hi!

Viquimarató
.

Divendres, 3 d’octubre, de les 18 a les 24 h, tindrà lloc la II Nit de la Llengua al Món Digital, que mantindrà el format de viquimarató. En aquesta segona edició, la tasca dels viquipedistes consistirà a millorar i enriquir articles sobre la història de la llengua de la Viquipèdia, a partir dels continguts del projecte 300 fets de llengua, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística que té per objectiu divulgar de manera lúdica els fets més rellevants de la història del català. 

Organitzada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb la col·laboració d’Amical Wikimedia, l’acció central es durà a terme al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística a Barcelona, i en aquesta edició hi haurà sessions simultànies en altres ciutats.

Les persones que estiguin interessades en la llengua i la història catalanes i hi vulguin participar com a viquipedistes s’hi poden inscriure a través del correu comunicacio@wikimedia.cat. Les persones usuàries de la Viquipèdia ho poden fer a través de la pàgina del projecte.

L’acte, que té com a objectiu afavorir el prestigi de la llengua catalana incidint en la presentació que se’n fa al món digital, mantindrà el format de viquimarató que ja va tenir en la primera edició. En la primera Nit Digital hi van participar 30 viquipedistes entre els quals hi havia professionals i exprofessionals de la llengua, estudiants de filologia i aficionats a la Viquipèdia. Des de les 18 a les 24 hores, els assistents van treballar sobre 23 articles i van afegir 54.514 octets d’informació nova, que es considera un nivell alt.

Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: