martes, 21 de abril de 2015

NUS teatre i acció social. Activitats subvencionables


Activitats subvencionables 


Ja ha sortit la convocatòria de l'ICD per als ens locals

Per a les subvencions a ens locals per finançar les despeses derivades de l’elaboració, la implementació o el desenvolupament de polítiques de dones, es poden sol.licitar diverses de les activitats que oferim des de NUS: els Teatre Fòrums, o bé tallers, formacions i/o acompanyament a grups mitjançant processos processos creatius. Pots consultar el nostre web per a més informació: www.nusteatre.org, o bé contactar-nos directament. 
Un viatge per la socialització de gènere, l'amor romàntic i les violències subtils en la parella. Una història sobre les petites coses, que poden passar desapercebudes, que no ens agraden, i que sense saber com, es fan massa per a aturar-les... O no! Al final, el públic podrà aturar el temps, i anar enrere per a  transformar el final. 
T’imagines que una foto teva /COMPROMESA/ arriba a 1000 likes en poques hores? I que és una foto que no volies difondre? T’imagines què passaria si no és la primera vegada... ni la última? I si arrel d’això et fan el buit o et critiquen... els teus profes no s’adonen de res, i a casa no saps com treure el tema?  ESTRENA TARDOR 2015
En Luca arriba a l'escola amb una perruca... i els i les companyes de classe se'n riuen d'ell. A l'escola i a casa li posen les coses difícils, i en Luca es posa molt molt trist... Ens ajudes a canviar la història?
Teatre Fòrum inspirat en el conte "La perruca de Luca". ESTRENA 26 DE NOVEMBRE
El públic explica una història que esdevé real a l’escena. Veurem què passa, i com seria si la vida fos un joc en què tots i totes hi posem les regles… Jugues?
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 NUS, All rights reserved.

No hay comentarios: