jueves, 23 de junio de 2016

Acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i Líban

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix per correu

Acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i Líban

L’any 2011 esclatava a Síria un conflicte que encara dura. Després de 5 anys, lluny de solucionar-se, l’enfrontament entre el govern i les forces opositores -ara molt fragmentades-, s’ha aguditzat. Provocant, sobretot, un efecte devastador en la població del país: centenars de milers de víctimes mortals, més de 3,5 milions de persones refugiades, 6,5 milions de desplaçades internes, i més de 10 milions de persones en necessitat d’ajuda humanitària urgent són de moment les xifres que il·lustren la situació.
Col·labora amb nosaltres. Necessitem ampliar els recursos per a fer front a aquesta situació >>>

Protegint els drets de les dones refugiades a Jordània. [Emergència refugiats]

En els conflictes armats i les migracions forçades o exilis, situacions en què la violència esdevé quelcom quotidià amb el que conviure, les dones són encara més vulnerables a totes les formes deviolència masclista.
L’explotació sexual, els matrimonis forçats a canvi de beneficis econòmics per la família, les agressions físiques i sexuals tan dins com fora de la llar, s’accentuen en aquests entorns, i sovint queden impunes o sense resposta a causa del context bèl·lic que desestructura la vida de la població i el funcionament de les institucions.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

Ajuda alimentària als refugiats palestins que fugen de la guerra a Síria. [Emergència refugiats]

En els darrers anys, la destrucció parcial i les afectacions de la guerra als camps de refugiats palestins a Síria, han obligat a moltes famílies a fugir del país i a instal·lar-se al Líban: es calcula que més de 40.000 palestins hi han arribat des de Síria en els darrers mesos. A això cal sumar-hi els 1,5 milions de refugiats sirians i més de 320.000 refugiats palestins que hi vivien fins ara.
El projecte abastirà kits d’alimentació i higiene als camps de refugiats del Líban, que estan actualment superpoblats a causa de l’arribada massiva de persones que fugen de la guerra a Síria. Moltes d’elles eren ja refugiades palestines en territori sirià.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

Facilitar l’accés a la sanitat a les refugiades al Líban. [Emergència refugiats]

Amb l’arribada massiva de refugiades al Líban, els centres sanitaris disten molt de cobrir les necessitats bàsiques de la població en continu creixement. Per això aquest projecte té com objectiu acondicionar-ne un que pot arribar a atendre la salut de 30.000 persones.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>
Ajuda’ns a incrementar els fons d’emergències. Fes una aportació al ES76 2100 3200 9522
Qui som? 

L’Associació Catalana per la Pau és una organització compromesa en la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes, la plena expressió dels drets individuals i col·lectius i l’erradicació de la pobresa.

Les nostres prioritats. 
  • El suport a l'agricultura familiar local
  • La defensa dels drets humans i dels drets de les dones
  • L'acció humanitària i d'emergència.
Per conèixer millor les nostres activitats: www.acpau.org 
ACP - Via Laietana, 16, 1er pis - 08003 Barcelona - Tel. 933 188 444
Associació Catalana per la Pau
Via Laietana, 16, 1er pis
Barcelona08003
Spain

Add us to your address book


Vols canviar com reps aquest butlletí?
Pots actualitzar les teves dades o donar-te de baixa

No hay comentarios: