lunes, 13 de junio de 2016

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Juny 2016 #154

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Juny 2016 #154

Notícies

Nou informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya 2015
El document analitza el grau d’incorporació de la població d’origen estranger, així com les polítiques públiques sectorials.
Llegiu més
shadow bottom
La consellera Dolors Bassa participa en un col·loqui sobre el pas de la formació al treball en el marc de la jornada dels Quatre Motors d'Europa que va tenir lloc a Milà
Llegiu més
Catalunya aprova la qualificació professional d'Acollida de persones migrants
Llegiu més
shadow bottom
L'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció celebra la jornada "Fem gran l'acolliment" per redefinir el model d'acolliment a Catalunya
Llegiu més
Experts d'una cinquantena de països debaten els models d'integració social i sanitària en el marc de la Conferència Internacional d'Atenció Integrada
Llegiu més
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu més

Agenda

Vic, ciutat cuidadora: com millorar les actituds socials i l’acompanyament a persones en procés de final de vida
La UVic-UCC co-organitza aquesta jornada el proper 15 de juny on vol involucrar i sensibilitzar a la societat sobre les necessitats d’atenció a persones amb malalties avançades.
Llegiu més
Convocatòria de beques d'investigació i premis de batxillerat sobre bioètica
Fins el 15 de juny, es poden presentar els projectes per a sis beques d'investigació i tres premis a treballs de recerca de bioètica en el batxillerat que convoca la Fundació Víctor Grífols i Lucas.
Llegiu més
III Jornada Estatal d'Intervenció Social en Salut materno-infanto-juvenil
El 17 de juny el Servei de Treball Social de l'Hospital Sant Joan de Déu organitza aquesta jornada que se centrarà en l'efecte que pot generar la intervenció professional en les famílies en el context social i sanitari.
Llegiu més
Curs "L’escola inclusiva: Eines, mètodes, estratègies i recursos pràctics"
Fundació Aspasim  organitza aquest curs que s’inicia l’11 de juliol i que combinarà classes teòriques, seminaris i fòrums de discussió.
Llegiu més
Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2016
El 29 de setembre se celebren aquestes jornades amb l'objectiu de potenciar la visibilitat dels agents clau del sector, les TIC aplicades a l’àmbit de la salut i el benestar social.
Llegiu més

Publicacions

Exploradors emocionals: un plantejament creatiu per gestionar les emocions
Projecte que pretén animar els nens i nenes d’entre 7 i 12 anys a convertir-se en “ecologistes emocionals”, persones que treballin de manera decidida i responsable per ser millors i que ajudin a créixer els altres.
Llegiu més
shadow bottom
Millora de l'ocupabilitat des de l'acció social comunitària: anàlisi amb relació al Programa Òmnia
Treball de recerca per a la millora de l'ocupabilitat (és a dir: de les possibilitats de cercar i trobar feina) de les persones usuàries dels punts Òmnia que hi ha arreu de Catalunya.
Llegiu més
Escala ARC-INICO de evaluación de la autodeterminación: manual de aplicación y corrección
Manual que permet el desenvolupament d’iniciatives per a l’avaluació i promoció de l’autodeterminació a Espanya, fomentant l’augment necessari del desenvolupament de nous recursos d’avaluació e intervenció basats en evidències empíriques.
Llegiu més
shadow bottom
Alta Baixa Contacte Avís legal
ISSN: 2013-3871| Dipòsit legal: 
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: