martes, 7 de junio de 2016

GRAN TEATRE DEL LICEU

TOP GRUPS · 93 441 39 79 · reserva@topgrups.com
Sisplau, no us alarmeu. Seguiu tots amb les vostres vides. Però us hem d'informar que arriba sempre sense avisar. Sol afectar les ànimes més fortes, més escèptiques, aquelles que diuen que mai no els podrà passar a ells. Infecta molt lentament fins arribar al més profund de cada ésser. Per precaució, evitar zones de contagi i, sobretot, evitar aquest lloc que veureu al vídeo o estareu perduts per sempre.

GRAN TEATRE DEL LICEU 
Sigues exclusiu i reserva el teu grup abans que surti a la venda tota la temporada d'òperes i concerts 2016-17 (el 8 de juny estarà disponible per al públic general. Avança't!)

Grups fins al -25% dte. Consulta'ns les condicions.

RESERVES EL LICEU
Volem recordar-te que a l'estiu on s'està fresc és als teatres. Com la majoria d'ells tanquen, t'hem buscat dos espais emblemàtics de Barcelona on anar a gaudir de bona música: El Palau de la Música Catalana i El Born Centre Cultural. Dins del cicle de concerts delFestival Mas i Mas, hi trobareu a la Maria del Mar Bonet, Martirio 30 anys als escenaris, Lucrecia, Mario Biondi i molts més.
RESERVA FESTIVAL MAS I MAS · Grups a partir de 8€
Més espais on estar fresquets i gaudir de bon teatre...


CONFESSIÓ D'UNEXPRESIDENT

De l'1 al 31 juliol  · T. Capitol
GRUPS - 20% dte.


EL BON PARE

Del 20 al 17 juliol
Teatre Borràs

GRUPS - 20% dte.
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

reserva@topgrups.com
Tel. 93 441 39 79

Horari d'atenció telefònica:

De dilluns a dijous (de 10h a 14h i de 16h a 18h)
Divendres (de 10h a 15h)


www.topgrups.com
   
Copyright © Top Grups S.L
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se per escrit a: TOP GRUPS TEATRE S.L. a l’adreça de correu electrònic 
lopd@topgrups.com

No hay comentarios: