martes, 1 de marzo de 2016

# 48 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 48
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Dijous, 25 de febrer de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • CINC. Cinema Infantil en Català
  • Centre de Documentació
  • Cinema en català

:: El Departament de Cultura posa en línia “El català en xifres”, amb dades d’ús del català


La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha posat en línia “El català en xifres”, una sèrie de píndoles, dissenyades per ser compartides, que ofereixen les dades més destacades sobre la llengua catalana a partir de fonts d’estadística oficial i d’institucions i organismes que treballen en diferents aspectes de la llengua catalana.

A data d’avui hi ha publicades 21 de les 41 píndoles que integren la sèrie i s’aniran difonent de manera gradual al llarg dels mesos de febrer i març. Les dades recollides fan referència al coneixement de la llengua, als usos en diversos àmbits de la societat, ja sigui l’empresa, els mitjans de comunicació, consum cultural, Internet, etc., i també inclou dades sobre la traduccions i cursos de català, tant a Catalunya com a l’estranger. 
 
Moltes de les dades s’han extret de l’ Enquesta d'usos lingüístics de la població 2013, tot i que hi ha dades recollides d'altres fonts, com el Cens lingüístic, la Direcció General de Política Lingüística, el Departament d’Ensenyament, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l'Institut Ramon Llull i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, entre d’altres.

Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: