miércoles, 16 de marzo de 2016

# 51 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

# 51
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística

ISSN: 2385-3786
DL B 15832-2014
capçalera butlletí Tocs de llengua
Divendres, 11 de març de 2016Imprimeix | Butlletins anteriors

Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.

  • Premis Llanterna Digital 2016
  • El català en xifres
  • Optimot responsiu

:: Cap de setmana amb tres estrenes de cinema en català: 'Kung Fu Panda 3', 'Al sostre del món' i 'Mustang'

Sliders de les pel·lícules 'Kung Fu Panda 3', 'Al sostre del món' i 'Mustang'
Els films Kung Fu Panda 3Mustang i Al sostre del món s’estrenen aquest cap de setmana doblats en català amb el suport del Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística.
 
Divendres, s’estrenen Kung Fu Panda 3, a 30 sales, i Mustang, a 16 sales, i dissabte s’estrenarà Al sostre del món a 9 sales.

Kung Fu Panda 3
 
Aquest film d’animació és la tercera part de la saga inspirada en les aventures del panda Po i ha estat dirigida per Jennifer Yuh i Alessandro Carloni.
 
En Po ha de fer front a dos reptes: un, d'origen sobrenatural; l'altre, molt proper, quan apareix un ós panda que diu que és el seu pare biològic.

Tràiler 
 
Mustang
 
El film ha estat dirigit per Deniz Gamze Ergüven i intèrpretat per Erol Afsin, Ilayda Akdogan, Doga Zeynep Doguslu, Elit Iscan, Ayberk Pekcan, Günes Sensoy i Tugba Sunguroglu.
 
L’argument se centra en cinc germanes d’un petit poble del nord de Turquia. Les noies són òrfenes i d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Quan acaben les classes i retornen a l’entorn familiar, s’oposen a uns hàbits adults que pretenen precipitar-les cap a un destí de futures esposes.

Tràiler 
 
Al sostre del món
 
Aquest film d’animació ha estat dirigit per Rémi Chayé. La pel·lícula se centra en la vida de Sasha, una jove aristòcrata de Sant Petersburg amb un avi aventurer que va marxar al Pol Nord i no en va tornar. Per demostrar que realment hi va arribar, s’embarca en una aventura que mai no havia imaginat.
 
Amunt

:: Altres notícies d’interès

No hay comentarios: