martes, 1 de marzo de 2016

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Febrer 2016 #147

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Febrer 2016 #147

Notícies

La consellera Bassa compareix davant el Parlament de Catalunya
La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va exposar davant les Comissions de Treball i d'Afers Socials i Famílies les línies estratègiques del Departament per a aquesta legislatura.
Llegiu més
shadow bottom
El Govern activa l'impost sobre els habitatges buits per incentivar el lloguer social
El nou tribut es començarà a recaptar el proper 1 de març.
Llegiu més
Sessions participatives del món de l'associacionisme i el voluntariat
L’objectiu és recollir el màxim nombre d’aportacions per a la celebració del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que tindrà lloc el 20 de maig.
Llegiu més
shadow bottom
Altres notícies
Llegiu més

Agenda

I Congrés estatal interprofessional de Mediació "Tu també ets Mediació: Tots ho som, tots hi som"
El Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) organitza aquest congrés de l'11 al 12 de març on persones mediadores en exercici i també professionals que vulguin saber què és la Mediació, puguin conèixer i aprofundir en matèries d'aquest camp. 
Llegiu més
Fòrum social "Impacte social dels trastorns mentals en els joves"
L'11 de març la Fundació Pere Tarrés ofereix un dinar-conferència-col·loqui que pretén crear un espai de reflexió i promoure el debat plural. En aquesta edició es comptarà amb Montserrat Dolz, cap de Servei de Psiquiatria i Psicologia infantil i juvenil de l’Hospital de Sant Joan de Déu.
Llegiu més
Càpsula "La transformació personal i social, l'educador-acompanyant en el model Housing First"
El model per a les persones sense sostre Housing First ha arribat a l’Estat Espanyol a ciutats com Barcelona, Madrid o Màlaga. Sant Joan de Déu Serveis Socials de Barcelona és una de les entitats que duu a terme aquest model i que en aquesta càpsula que tindrà lloc el proper 17 de març, mostrarà com s’aplica i es contextualitza a Barcelona.     
Llegiu més
Congrés Internacional-XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social
Del 14 al 16 de setembre es celebra a Girona aquest congrés que proposa reflexionar i formular propostes que permetin avançar en la reflexió sobre la joventut, els programes i serveis que s’hi adrecen i el seu paper en les transformacions socials. Es vol debatre quins han de ser els mitjans i recursos per oferir als i a les joves les millors condicions per al seu apoderament. 
Llegiu més

Publicacions

Cuando amar demasiado es depender: aprende a superar la dependencia emocional
Llibre d’autoajuda que té per objectiu fer prendre consciència al lector de la situació emocional en la que es troba dins d’una relació de parella.
Llegiu més
shadow bottom
El último concierto
Després de gaudir la fama mundial, un dels intèrprets d’un grup musical de Nova York comença a tenir els primers símptomes d’una malaltia que, en poc temps, posarà fi a la seva carrera professional.
Llegiu més
El adolescente ante su cuerpo: cuerpo, vestido y sexo
Manual que descriu com són i actuen els adolescents en relació al seu cos, les maneres de vestir-lo i ornamentar-lo i la seva sexualitat.
Llegiu més
shadow bottom
Alta |
ISSN: 2013-3871| Dipòsit legal: 

No hay comentarios: