martes, 8 de marzo de 2016

NUS Teatre i acció social

Iniciem la primavera fent teatre per a lluitar contra el masclisme i avançar en l'empoderament de les dones  i col·laborant amb altres entitats per combatre la violència escolar. A més iniciem el segon mòdul de  l'Escola de Teatre de les Oprimides, caminem cap a nous models organitzatius ibusquem les fronteres entre recerca i acció, a més, com sempre, us compartim una mica de NUSper dins
Fent teatre contra el masclisme i per l'empoderament de les dones
Foto Lara Mazagatos
Amb motiu del 8 de Març us convidem a veure l'espectacle  És de Conya?  el 15 de març a Can Felipa (Organitza Màster de Recerca i Intevenció Psicosocial. Departament de Psicologia Social de laUAB).Farem altres actuacions de És de Conya?  i M'agrada arreu del territori. També fem un Taller a Cornellà  dins el programa "Trenquem el silenci" on, a través del teatre treballarem rols de gènere i igualtat (Inscripcions)
 
 
 
Col.laborant per combatre la violència escolar
Foto Flor Aliberti
El nostre projecte contra l'assetjament escolar Jo Mai Mai s'ha inclòs com un model de bona pràctica a l'informe Yo a eso no juego. Bullying y ciberbullying en la infancia” el·laborat per Save the Childrenamb qui hem estat col·laborant aquest últim any. 
I també al març iniciem un any més la col·laboració amb Connectats SCCL en el projecte "Why Violence?" per a combatre les micro-violències quotidianes a través de l'expressió artística.
 
 
 
Iniciem el segon  mòdul de l'Escola de Teatre de les Oprimides 
Després del primer mòdul de l'escola de Teatre de les Oprimides, impartit per Filalagulla, iniciem el segon mòdul que portarà La Xixa Teatre i que té per títol "Teatre Fòrum: el teatre de la pregunta". Nus-altres farem l'últim mòdul on explorarem eines introspectives del teatre social. 
 
Recerca i Acció

Ja es pot consultar la tesi que l'Andrea Calsamiglia, de l'equip de NUS, va presentar el passat febrer i que porta per títol "De la Violència a l'Amor, i del Jutjat al Teatre Social. Un viatge a partir de la Llei 1/2004, de Mesures de Protecció Integral contral la Violència de Gènere".

Seguim amb el procés creatiu del #1000 likes
Iniciem assajos del nostre proper espectacle #1000likes. Serà una obra de teatre fòrum a la que a més, es podrà participar a través d'una aplicació mòbil. La dramatúrgia i direcció corren a càrrec de la Cristina Cordero i tenim moltes ganes d'ensenyar-vos el resultat. 

 
NUS per dins: caminant cap a nous models
Estem molt contentes d'anunciar que ens han agafat en el programa de formació i acompanyament per a organitzacions d'economia cooperativa, social i solidària gestionada per dones "El Camí de la solidesa" i que està organitzat per al' Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website


vull deixar aquesta llista    vull editar les meves dades

No hay comentarios: