viernes, 27 de septiembre de 2013

# 168
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 26 de setembre de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Noves formes d’aprenentatge
En el nostre món competitiu estem obligats a formar-nos contínuament per no quedar-nos obsolets i poder trobar, mantenir o millorar el lloc de treball. Les noves tecnologies per una banda i les necessitats del sector social i empresarial per l’altra fan evolucionar el concepte de formació i sorgeixen noves formes d’aprenentatge: la formació professional dual, els MOOCs o el “blended learning” en són bons exemples. Saps de què t'estem parlant?
Amunt
 

:: Actualitat

Ens trobem en un entorn laboral molt competitiu en què cada cop més es demanen títols o certificacions d’estudis i experiència. Però també hi ha persones que han après a fer la seva feina en el mateix lloc de treball, ja sigui amb la pràctica, l’experiència o per vies no formals de formació. Si és el teu cas, també pots obtenir una acreditació oficial gràcies al programa “Acredita’t” que evita que juguis amb desavantatge. Perquè si ho saps fer, ara pots aconseguir un títol que ho demostra.
Amunt
 

:: Propostes

Després de les vacances d'estiu poc a poc tornem a les nostres activitats habituals: estudiar, treballar, cercar pis o feina... Si entre els teus plans de cara al proper curs 2013-2014 hi ha el sortir a Europa, et convidem a “quedar” de forma virtual i organitzar-t’hi l’estada al nou Portal Europeu de la Joventut. Un munt de recursos disponibles per estudiar, treballar i, en definitiva, viure a Europa.
No parlem de cap estri per veure les coses en una mida més gran, ni de cap malaltia ocular i tampoc no són ulleres per persones amb un alt grau de miopia. Estem parlant d’un fenomen de ciència ficció que ja és ben present en el nostre dia a dia i, possiblement, sense saber-ho, ja l’estem utilitzant. Per exemple, quan utilitzem el detector de cares de la càmera de fotos.
Que NO t’enganyin en la cerca de cursos!
Autor: Francisco Osorio
Has sentit a parlar alguna vegada dels fraus i els enganys en l'àmbit de la formació? Cal estar alerta amb les pràctiques fraudulentes! Te n'informem
ENTRE TU I JO. Que NO t’enganyin en la cerca de feina!
El mercat de l’habitatge, sobretot de lloguer, és una gran víctima de pràctiques fraudulentes que tenen objectius tan menyspreables com recollir dades personals per a la seva venda posterior o aconseguir el pagament per informacions de pisos que no existeixen. Cal anar amb molt de compte!
Amunt
 

:: Agenda

Amunt

No hay comentarios: