|
#95
| |
|
|
|
Agenda |
Presentació de la GPCH de la venda de proximitat. ACSA/DAAM. 26 de setembre a Lleida
Taller pràctic de Food Defense. DAAM. 13 de setembre a Vic i 19 de setembre a Monells
Workshop sobre benestar en boví de llet. UAB. Barcelona, 18-19 de setembre.
Com modificar la textura d’un producte. DAAM. Barcelona, 18 i 25 de setembre
I Jornada de Salut Pública de l'Associació Catalana de Municipis. Sant Feliu de Guíxols, 26 i 27 de setembre
Máster Propio en Seguridad Alimentaria Aplicada a la Exportación de Alimentos de Origen Animal. Saragossa, 1 d'octubre a 30 de juny
|
|
|
Legislació |
Etiquetatge d'aliments i ingredients alimentaris amb fitosterols, esters de fitosterol, fitostanols o esters de fitostanol afegits
S'autoritzen els additius per als succedanis d'ous de peix a base d'algues i l'additiu fitosterols rics en estigmasterol
S'autoritza l'ús de la proteïna de la llet de cabra en preparats per a lactants i de continuació
Autorització de nous additius alimentaris: copolímer de metacrilat neutre i copolímer de metacrilat aniònic; goma aràbiga modificada amb àcid octenils
|
|
|
|
|
|
Nova avaluació de l'exposició dels consumidors al bisfenol A
L’EFSA ha iniciat una consulta pública sobre un projecte d’avaluació de l’exposició dels consumidors al bisfenol A (BPA).
|
Valors dietètics de referència del fluor i el molibdè
L’EFSA ha publicat dos dictàmens científics sobre els valors dietètics de referència, un sobre el fluor i un altre sobre el molibdè.
|
|
|
La vigilància de la contaminació química de les aigües de l'Ebre i dels aliments de la seva àrea d'influència, any 2011
Nou document de la sèrie vigilància i control (PDF, 923 kB).
|
|
|
El Govern obre una consulta sobre l'estratègia per a l'especialització intel·ligent de Catalunya
Per accedir als fons europeus en el període 2014-2020, la UE ha demanat als governs que elaborin estratègies regionals d’innovació per a l’especialització intel·ligent.
|
|
|
Amanida de fajol
|
Pebrots farcits de carn i verdures
Nova recepta (PDF, 178 kB) de la Fundació Alícia contra el malbaratament d'aliments.
|
|
|
Comprèn la ciència: Nutrition - dietary reference values
|
|
|
|
ISSN: 2013-3316 DL B. 24467-2012
|
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario