martes, 3 de septiembre de 2013

conferències Genís Sinca

Informació sobre les conferències que t'ofereix Genís Sinca, Premi Josep Pla 2013.
No veus correctament aquest mail? Clica aquí .
CONFERÈNCIES - GENÍS SINCA - Premi Josep  Pla
CONFERÈNCIES DIDÀCTIQUES PER A COMPLEMENTAR LA VOSTRA OFERTA O CREAR-NE UNA DE NOVA. TEMÀTIQUES PER UN AMPLI VENTALL D'INTERESSOS I PÚBLICS DE TOTES LES EDATS, AMB L'OBJECTIU DE FOMENTAR L'HÀBIT DE LLEGIR I ESCRIURE. ENCARREGUEU-LES PER PACS O LA QUE MÉS US INTERESSI:
L’OFICI D’ESCRIURE – CREANT UNA HISTÒRIA AMB ELS ALUMNES
L'ofici d'escriure - creant una història amb els alumnes
Genís Sinca converteix la classe en un taller d'escriptura. Demana als alumnes que escriguin una frase ben enginyosa en una sèrie de paperets, i a partir d'aquests (fent participar a tota la classe) es construeix un conte o una narració curta. El resultat sempre és divertit, gratificant i, sobretot, demostratiu de com funciona i es desenvolupa l'ofici d'escriure. Una conferència farcida d’anècdotes dels escriptors més genials.
 
Valors pedagògics, pràctics, culturals i participatius.
Dirigit a totes les escoles de secundària i instituts, professors i pares d’alumnes.

m'interessa... >>
 
ESPANYA S’ACABA EL 2029 – LA CONFERÈNCIA PEL 2014
Espanya s'acaba el 2029 - La conferència pel 2014

Conferència que demostra l’acabament de l’Imperi espanyol el 2029, segons les teories de l’historiador i farmacèutic de Figueres Alexandre Deulofeu. Evidencia que tots els imperis tenen una duració exacta de 550 anys, tal i com demostrava Deulofeu amb la seva Matemàtica de la Història. L’Imperi l’espanyol no és cap excepció a aquesta teoria certament reveladora.
 
Valors reveladors, didàctics, polítics, històrics i molt agosarada.
Dirigit a públic de totes les edats.

m'interessa...>>
 
L’ULTRA ESCRIPTOR – L’ESFORÇ D’ACONSEGUIR UN OBJECTIU
L'ultra escriptor - L'esforç d'aconseguir un objectiu

Conferència sobre la necessitat de l’escriptor de mantenir-se en forma i les tècniques i procediments psicològics i esportius que Genís Sinca segueix i utilitza per escriure més i més còmodament, sobretot durant la redacció de novel.les. La conferència combina la xerrada de l’escriptor amb la demostració pràctica (d’ell mateix) de diversos exercicis ideals per a escriptors o professionals que treballen des de casa. Jogging, exercicis calestènics (amb el pes de propi cos) i l’autohipnosi com a força fonamental per emprendre textos de llarg alè.
 
Valors didàctics, esportius, de superació personal i per passar una bona estona.
Dirigit al món de l’empresa i dels emprenedors.

m'interessa...>>
 
VIDA SECRETA DELS NOSTRES METGES.
Vida secreta dels nostres metges
En aquesta conferència, Genís Sinca s’esplaia sobre els secrets, misteris i circumstàncies personals de quinze grans metges de la medicina catalana: Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Broggi… i la influència decisiva que han tingut en els seus camps d’actuació, traumatologia, ginecologia, urologia… Però sobretot, per quina raó desconeguda van convertir-se en noms tan famosos, determinants i respectats, fins al punt de transformar les seves especialitats de manera irreversible.
 
Valors històrics, divertits, reveladors, didàctics i amb simpatia.
Dirigit a públic de totes les edats, amb especial interès pels escolars, facultats de medicina, professional del sector i casals.
 
m'interessa...>>
 
Per més informació i encàrrecs contacteu amb:
Informació
Francesc Buxeda i Aliu, responsable de premsa i assessor en comunicació de www.genissinca.com – 667 618 656 -francesc@sorolldefons.com

No hay comentarios: