jueves, 5 de marzo de 2015

# 19 Tocs de llengua Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 19
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dimarts, 3 de març de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • Concurs Jo sóc VxL. I tu?
  • Cinema en català
  • CINC. Cinema Infantil en Català
 

:: S'obre el termini de sol·licitud de subvencions a entitats i empreses per fomentar la llengua catalana

Subvencions

El 3 de març ha començat el termini de sol·licitud de subvencions per promoure l'ús del català, destinades a entitats sense ànim de lucre i a empreses. El termini es tancarà el proper 16 de març.
 
Aquest any, les subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre per promoure l'ús de català prioritzen les actuacions en els àmbits laboral i empresarial; la joventut i el lleure; actuacions que afavoreixin actituds positives en relació amb la llengua catalana, i també actuacions que promoguin la interacció lingüística.
 
Quant a la línia per a empreses, aquest any incorpora com a novetat subvencions per a la traducció al català d'obres no literàries en forma de llibre o en qualsevol altre format d'edició. A més, es promouen actuacions destinades a incorporar el català en productes i serveis tecnològics adreçats a usuaris finals, com ara aplicacions per a dispositius mòbils, videojocs, programari, etc.
 
D'altra banda, i fins al 30 d'octubre de 2015, està oberta la convocatòria adreçada a les empreses de distribució cinematogràfica que realitzin el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya i de qualsevol procedència.
   
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt

No hay comentarios: