jueves, 12 de marzo de 2015

Premis Civisme - Departament de Benestar Social i Família

 Generalitat de Catalunya - gencat.cat

 
Inici  > Tràmits  > Per temes  > Associacionisme i participació  > Civisme  > Premis Civisme
Comparteix

Premis Civisme

La convocatòria dels Premis de Civisme 2015, per a obres de 2014, engloba els premis següents:
  • Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana (XXXIII Premi Serra i Moret)
  • Premis de Civisme a l'actuació cívica juvenil (XXIX Premi Jaume Ciurana)
  • XX Premis de Civisme als mitjans de comunicació
L’objecte de la convocatòria és premiar aquells treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en els àmbits del civisme, entès aquest com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com dels valors i els principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere. Aquest conjunt de valors i principis queda obert a les aportacions i reflexions que els participants duguin a terme. En aquest sentit, els valors no estan definits ni concretats amb la finalitat de donar cabuda al màxim nombre d’actuacions, pensaments, idees i treballs presentats, sempre que compleixin amb el requisit imprescindible d’estar vinculats d’una manera clara al civisme i als valors per a una cultura cívica.
A qui va dirigit?
  • El Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana té com a persones destinatàries persones o grups de persones més grans de 18 anys.
  • Els Premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil tenen com a persones destinatàries els grups formats com a mínim per sis joves de més de dotze anys, que estiguin integrats en organitzacions sense ànim de lucre, y que hagin dut a terme alguna acció cívica meritòria, de forma voluntària i gratuïta.
  • El Premi als mitjans de comunicació té com a persones destinatàries qualsevol persona o grups de persones, totes elles majors de 18 anys, i organitzacions.
El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és de l'11 de març al 26 de maig de 2015.
 
Data actualització 10.03.2015

No hay comentarios: