jueves, 12 de marzo de 2015

# 20 Tocs de llengua

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 20
Tocs de llengua
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
DL B 15832-2014
ISSN 2385-3786
Dimecres, 11 de març de 2015Imprimeix | Butlletins anteriors
Tocs de llengua és el butlletí de notes d’actualitat relacionades amb l’activitat de la Direcció General de Política Lingüística.



  • Subvencions
  • Optimot
  • Concurs Jo sóc VxL. I tu?
 

:: 'Llegir per parlar, llegir per aprendre' creix amb 19 noves activitats

Llegier per parlar, llegir per aprendre

Llegir per parlar, llegir per aprendre és un material editat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la finalitat de reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura. Es tracta de material de suport del programa Voluntariat per la llengua, de clubs de lectura i de les classes de llengua, entre d'altres, i que, amb 19 noves activitats, amplien les iniciatives que ja utilitzen tots els centres de normalització lingüística del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL).
 
Les noves activitats presenten escrits que van des del vessant comunicatiu —apunts publicats a blocs o articles i entrevistes de reconeguts periodistes o escriptors com Mònica Planas, Albert Sánchez Piñol, Josep M. Espinàs o Albert Om—, al vessant més literari —amb ressenyes o fragments de llibres d'escriptors com Maria-Mercè Marçal, Joan-Lluís Lluís o Albert Espinosa. Als materials, els lectors també hi trobaran la lletra de la cançó País petit de Lluís Llach o textos instructius que formen part de la nostra quotidianitat, com ara prospectes mèdics, manuals d'ús o explicacions per dur a terme alguna manualitat.
 
El material consta d'una guia didàctica i a cada número es proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de tipologia diversa.
 
Les activitats es poden descarregar des del portal Llengua catalana: www.gencat.cat/llengua/llegirperparlar.
 
Amunt
 


:: Altres notícies d’interès

Amunt
Amunt

No hay comentarios: