viernes, 25 de abril de 2014

# 175
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 24 d'abril de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714
 

:: No t'ho perdis!

Sabies que... el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) vol ser el teu amic?
Amb motiu del 20è aniversari , el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona vol celebrar-ho regalant-te, si també compleixes 20 anys enguany, el Carnet Amic Jove CCCB que et dóna accés gratuït a exposicions, conferències, festivals... i més!
Amunt
 

:: Actualitat

Beca’t amb el Carnet Jove
Has pensat optar a una de les beques Carnet Jove? Les beques que s’ofereixen són en els àmbits del còmic, el disseny, les lletres, la ràdio, la fotografia, l’enginyeria, el grafisme, la caracterització, l’ambientació, el muntatge musical i el vestuari. Les persones seleccionades obtindran una beca de 5.000 € i realitzaran una estada d’un any en empreses de referència, a partir del setembre de 2014. El termini és obert fins al 28 de maig. Que no se’t passi!
Erasmus+. Xat per resoldre dubtes
Encara et queden dubtes sobre el nou programa Erasmus+ / Joventut en acció? El proper 15 de maig de 12 a 13 hores les podràs resoldre a la nostra sala de xat. Tindràs l'oportunitat de preguntar als nostres experts/es tot allò que et faci falta per acabar d’aclarir-te. Si aquell dia no pots connectar-te, pots avançar les teves preguntes via e-mail a: jovecat.bsf@gencat.cat i les resoldrem dins del xat aquell mateix dia. Així que apunta't la data al calendari. De moment, pots repassar els vídeos de la sessió informativa que es va dur a terme el 10 de març.
Camps de treball. Encara tens temps d’apuntar-te!
Si no has fet la preinscripció als camps de treball a Catalunya i a la resta de Comunitats Autònomes en el primer termini has de saber que encara t’hi pots apuntar. Un cop hagi acabat tot el procés d’adjudicacions hi haurà una repesca de places lliures a partir del 21 de maig. Pels camps de treball d’intercanvi internacional el termini està obert fins al 30 d’octubre o fins la finalització de places i la inscripció es pot fer als llocs web del COCAT i el SCI.
Amunt
 

:: Propostes

ACTUA! Es busquen 16 blogers amb ganes de viatjar!
Si tens un blog i ganes de viure noves experiències Hostelling International (HI) t’ho posa fàcil. El concurs Big Blog Exchange 2014 et permetrà donar a conèixer el teu blog arreu del món i, si guanyes, gaudir d’un viatge per explicar aquesta gran experiència.
Quedem per fer voluntariat a Barcelona?
El passat desembre Barcelona va ser designada Capital Europea del Voluntariat per al 2014, per iniciativa del Centre Europeu del Voluntariat (CEV). Entitats, ajuntament i govern de la Generalitat han treballat junts en aquest projecte. Vols saber com pots prendre part d’aquest gran esdeveniment? Aquí t’ho expliquem.
Encara utilitzes Windows XP?
Sabies que “Bliss” (la foto d’escriptori de Windows XP) ha estat una de les imatges més vistes en molt de temps (bilions amb “B” de visionats)? Aquesta relaxant vista però, està a punt de desaparèixer definitivament de les pantalles perquè acaba la fi del suport que Microsoft donava en matèria de protecció i seguretat al Windows XP. I ara què? És hora de fer mudances.
Platja i xancletes
L'estiu ja s'acosta. Hi ha qui no vol fer plans amb antelació, i s'estima més improvisar en el darrer moment. També hi ha qui no sabrà fins a última hora de quins dies disposa per fer vacances i no li queda cap més remei que esperar per poder decidir què farà i on anirà. Però moltes persones que ja saben el pressupost i els dies que tindran volen assegurar-se que podran fer allò que han estat esperant durant tot l'any, i ja s'estan preparant per a l'estiu. Des de JOVE.CAT us volem posar més a l'abast tota la informació del portal que us pot resultar d'utilitat perquè aquest estiu sigui diferent.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: