viernes, 20 de diciembre de 2013

# 171
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 19 de desembre de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors
Bones festes i fins l'any vinent!

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Molts de vosaltres esteu permanentment connectats a Internet i en constant activitat: navegueu, xategeu, jugueu, envieu correus, “viviu” a les xarxes socials, etc. Però potser no sou prou conscients que tot el que feu a la xarxa deixa un rastre, una petjada digital.
Saps què és la identitat digital? I la reputació digital? T'ho expliquem al Jove.cat.
Amunt
 

:: Actualitat

Tens un telèfon mòbil? Tens 6 segons? Vols que els teus amics parlin català? Doncs ja pots participar al concurs de microvídeos “Regala el català en 6 segons”. L’objectiu: fomentar l’ús de la llengua catalana entre els joves, especialment a les xarxes socials. Comparteix-la!
Amunt
 

:: Propostes

Des de l’1 d’octubre ha entrat en vigor la nova normativa que regula els cursos per poder exercir com a monitor/a i director/a d’educació en el lleure. Les escoles reconegudes per oferir aquesta formació estan treballant en el projecte d’adaptació del contingut, la metodologia i la forma d’avaluar a la nova Ordre. Tenen temps fins al 31 de desembre per presentar-lo a la Direcció General de Joventut.
Treu-te la son de les orelles, posa’t l’abric, la bufanda, els guants i un barret i surt de casa. Ja estàs a punt per desafiar el fred, gaudir de l’ambient nadalenc dels carrers i entrar en calor patinant sobre gel. T'hem recollit un munt de pistes de gel que munten els municipis de casa nostra, algunes d'elles gratuïtes o amb preus molt econòmics!
Saps quina diferència hi ha entre bishojo i josei? Si la resposta és afirmativa segurament ets tot un otaku. Ara bé, si ets un aficionat/da del còmic o del manga però et perds entre tanta terminologia en japonès, el nou diccionari del manga en català et resoldrà tots els dubtes.
esquiador
Saps que vius en un país amb molt bona neu? I que gràcies a això tens una gran varietat de pistes per anar a esquiar? Quin és el teu estil? Telemarc, càrving, surf d'estil lliure... que no saps esquiar? Cap problema! Aprendre a esquiar és molt més senzill del que pugui semblar, només cal tenir en compte una sèrie de precaucions bàsiques per evitar ensurts. Et proposem que t'escapis a la neu, i que aprofitis les ofertes i avantatges que t'ofereix tant el Carnet Jove com la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: