viernes, 13 de diciembre de 2013

http://www.ticsalut.cat/actualitat/flashticsalut


TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut


DESEMBRE DE 2013

#63

Tots els números

La Fundació TicSalut us convida a l'acte de presentació del Mapa de Tendències 2013 el proper 20 de desembre

Us convidem a la presentació del Mapa de Tendències 2013, l'esdeveniment que des de fa set anys impulsa la Fundació TicSalut i que permet conèixer objectivament el nivell de desenvolupament de les TIC a les organitzacions sanitàries de Catalunya i les principals tendències internacionals al sector. La cita és el proper divendres 20 de desembre, de 9 a 14h, a l'Auditori del Tecnocampus Mataró-Maresme i és oberta a totes aquelles persones interessades.

TicSalut signa un conveni amb UniversalDoctor per millorar la comunicació multilingüe als centres de salut catalans

Es facilitarà l'ús als centres catalans de l'aplicació UniversalDoctor Speaker, que permet la relació metge-pacient quan no parlen el mateix idioma.

Apps de salut: el pas de ser la novetat a esdevenir una eina més a la consulta

Com poden aconseguir tots els agents implicats que l’ús de la mHealth s’expandeixi i arribi a la fase de maduresa? En aquest article explorem els obstacles i les oportunitats.

Entrevista


Nou director d’Innovació de la Fundació TicSalut
Entrevista al Dr. Jordi Martínez
La Fundació TicSalut ha nomenat el Dr. Jordi Martínez nou director d’Innovació. Fins ara, ha estat cap de l’Àrea de Gestió i Integració Assistencial de l’Institut Català de la Salut (ICS). En l’àmbit assistencial, el Dr. Martínez ha liderat diversos Equips d’Atenció Primària (EAP) a Catalunya i, a més, ha estat el director mèdic de l’Hospital de Vilafranca. És metge de família, diplomat en Gestió de Serveis Integrats de Salut per ESADE i màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la UAB. D’altra banda, forma part del comitè editorial de la Revista d’Innovació Sanitària i Atenció Integrada (RISAI) i és membre de B-Salut.

No hay comentarios: