Smartfruit Congress. DAAM. Barcelona, 2-4 de febrer

Envasament de la carn i dels productes de xarcuteria als establiments minoristes. ECAE. Barcelona, 3, 10 i 17 de febrer

Especificacions tècniques, processos d'homologació i mètodes d'assaigs d'envasos i embalatges. CRESCA. Terrassa, 7 i 8 de febrer

L’aigua que s’utilitza en la indústria alimentària. Jornada tècnica. IRTA. Girona, 6 de febrer i Tàrrega, 20 de febrer

FoodLab. Curs de documentació reglementària i autocontrols. Riudellots dela Selva , 25 de febrer, 4 i 11 de març

XI Congreso AECOC de Seguridad Alimentaria y Nutrición. Madrid, 6 de març

IBEROLAB. Congrés Virtual Iberoamericà sobre Gestió de Qualitat en laboratoris. Febrer a novembre 2014
 |
No hay comentarios:
Publicar un comentario