Smartfruit Congress. DAAM. Barcelona, 2-4 de febrer
Envasament de la carn i dels productes de xarcuteria als establiments minoristes. ECAE. Barcelona, 3, 10 i 17 de febrer
Especificacions tècniques, processos d'homologació i mètodes d'assaigs d'envasos i embalatges. CRESCA. Terrassa, 7 i 8 de febrer
L’aigua que s’utilitza en la indústria alimentària. Jornada tècnica. IRTA. Girona, 6 de febrer i Tàrrega, 20 de febrer
FoodLab. Curs de documentació reglementària i autocontrols. Riudellots dela Selva , 25 de febrer, 4 i 11 de març
XI Congreso AECOC de Seguridad Alimentaria y Nutrición. Madrid, 6 de març
IBEROLAB. Congrés Virtual Iberoamericà sobre Gestió de Qualitat en laboratoris. Febrer a novembre 2014
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario