viernes, 21 de marzo de 2014

#0321
Novetats Estadístiques
Estudis i Prospectiva Agrària i Alimentària
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. ISSN: 2014-4962
Dijous, 20 de març de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
La xifra: La aqüicultura catalana representa el 6,2% del valor de la producció de tot l’Estat.

  • Web d'Estadístiques i Observatoris
  • Mapa del Web d'Estadístiques i Observatoris
  • Institut d'Estadística de Catalunya (idescat)
 

:: Estadístiques del Departament

Estadístiques del Departament. PERIÒDIC
Durant el gener de 2014 i en relació al mateix mes de l'any anterior, els naixamentes de pollastres han incrementat en un 2,6%, concretament 400 milers de caps
S'ha actualitzat el lliuraments de llet de vaca dels ramaders catalans a les centrals lleteres a març de 2014.
Segona setmana consecutiva amb el valor de l'indicador ISC constant, respecte el de la setmana anterior, degut al manteniment de preus i costos, el qual segueix per sobre el de la mitjana (105,19 p.p.). D'altra banda, l'indicador ISC de la setmana 11 en termes comparatius respecte del mateix període de l'any passat continua mantenint nivells negatius (- 4,04 p.p.).
Escassos moviments en els mercats, tot esperant l’evolució dels esdeveniments a Ucraïna.
Amunt
 

:: Observatori Agroalimentari de Preus

Observatori agroalimentari de preus
El mes de desembre, la variació interanual de l’índex general ha estat del 1,8% amb una nova disminució respecte els mesos anteriors. El sector agrícola mostra una taxa de signe positiu amb un 6,1%, mentre que el sector ramader després de molt de temps mostra una taxa negativa amb un -0,3%.
Amunt
 

:: Altres estadístiques

Aquesta setmana, trobareu informació sobre estadístiques en l’àmbit de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i també mundial.
Catalunya
L’IPC creix un 0,2% interanual a Catalunya al febrer de 2014. Els grups més inflacionistes han estat les begudes alcohòliques i el tabac (2,5%) seguits dels aliments i les begudes no alcohòliques.
Espanya
Aquesta publicació té per objecte recopilar de manera sintètica les principals xifres que caracteritzen l'agricultura, l'alimentació, el medi ambient, el medi rural i la pesca de cada Comunitat Autònoma.
Podeu consultar la nova edició que correspon a l’any 2013.
Europa
La participació d’energies renovables en el conjunt energètic va arribar al 14,1% l’any 2012. A Espanya, la quota va ser del 14,3%.
Món
La producció d'arròs en la campanya 2013/14 es preveu rècord i puja 3,2 milions de tones respecte de la previsió anterior. També se’n preveuen rècords els consums
Els cereals es revisen a l’alça en 1,59 milions de tones respecte de la previsió anterior. El blat s’incrementa en 830.000 tones respecte de l’informe de desembre. També pugen en 760.000 tones els cereals secundaris. Els consums i estocs de blat i de cereals secundaris es revisen a l’alça. La soja es preveu a la baixa, mentre que la colza augmenta en 350.000 tones.
Amunt

No hay comentarios: