martes, 11 de marzo de 2014

INSTITUTO DE FORMACIÓN E INTERVENCIÓN SOCIAL - CURSOS

Violencia de Género: prevención, detección y atención - Barcelona - 1ª Ed.

Precio curso: € 1.550,00  IVA incl.
Precio matrícula: € 139,00  IVA incl.
Semipresencial

Fecha de Inicio: 11 de Abril


Optatiu: la persona que hagi seguit el programa i desitgi el Diploma del Centre Universitari la Salle tindrà un cost afegit de 350 euros + IVA. En cas contrari el diploma serà emès pel IFIS sense cap cost afegit.

L'Institut de Formació i Intervenció Social s'ha unit amb la Fundción Aspacia i amb el Centre Universitari La Salle per garantir una alta qualitat en el contingut i la metodologia d'aquest programa.

En els últims anys, s'han intensificat les polítiques, programes i actuacions que, des de diferents institucions, organismes i organitzacions, s'han desenvolupat per erradicar la Violència de Gènere en totes les seves manifestacions així com facilitar la recuperació i tractament de les dones que han estat víctimes d'aquesta violència.

Un dels àmbits importants d'actuació per aconseguir aquest objectiu és, sens dubte, l'accés a la millora en la formació de tots/as els/les professionals que poden estar implicats/as tant en la prevenció com amb la detecció i el tractament de les víctimes de gènere.

Aquest programa neix de l’experiència en la realització de projectes formatius destinats a professionals dels serveis socials que Cicle Grup 5 imparteix des de fa més de 20 anys i que s'han concretat en programes com el de “Direcció de Centres de Serveis Socials” homologat per la Comunitat de Madrid i del que ja hem impartit tretze edicions i, sobretot, els relacionats amb la Prevenció de la Violència de Gènere i Atenció a les Víctimes que realitzem per a entitats tant públiques com a privades.

lasalle       aspacia
Violència de Gènere: prevenció, detecció i atenció.


No hay comentarios: