domingo, 2 de marzo de 2014

# 173
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 27 de febrer de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714
 

:: No t'ho perdis!

SABIES QUE... Pots posar-te a la pell dels eurodiputats?
Ja saps a qui votaràs a les eleccions al Parlament Europeu del proper mes de maig? El projecte Myvote2014.eu et permet posar-te en la pell dels eurodiputats emetent un vot virtual a 15 qüestions que ja s’han votat al Parlament Europeu i comparar el teu vot amb el que han votat els parlamentaris. D'aquesta manera pots saber quina formació política et representa millor i prendre la decisió més encertada.
Amunt
 

:: Actualitat

Fotos de premi
La catorzena edició del Fotoconcurs Carnet Jove ja té guanyadors: 15 joves entre 17 i 29 anys que, bé siguin aficionats de la fotografia, bé siguin professionals, han fet arribar al jurat d’aquest certamen unes instantànies d’altíssima qualitat. Els membres del jurat han tingut una bona feinada per triar i escollir les millors. Finalment, les fotos premiades s’ho valen. Comprova-ho tu mateix/a.
Amunt
 

:: Propostes

QUEDEM. Arriba el Carnestoltes
Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot està permès. Dins d’un ordre, és clar...
ACTUA. Voluntaris a ritme de timbals
Si t’agrada la música, la festa al carrer, la cultura popular i tradicional, ara pots gaudir de tot això. El concurs Barcelona Percussió necessita voluntaris i voluntàries, anima’t i participa!
I TU, QUÈ EN PENSES. I tu, què faries?
Volem reflexionar exposant el cas de dos joves, totalment oposats, que ens mostren que hi ha molts valors amb els que construir el nostre model de vida.
ENTRE TU I JO. Les fletxes de Cupido ara són digitals
Potser hauríem de deixar de diferenciar entre el món presencial i el món virtual. Els joves són la nova generació digital i tot allò que fan, ho fan tant en el món real com en el virtual.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: