|
#101
| |
|
|
|
Agenda |
La UAB per l'aprofitament dels aliments. UAB. Barcelona, 3 de març
Taller pràctic de Food Defense. DAAM/IRTA. Tàrrega, 6 de març
Curs Operador alimentari en preparats vegetals. ECAE. Castelldefels, 12-20 de març
20 anys amb la seguretat alimentària. AVHIC. Barcelona, 13 de març
Al·lèrgia a aliments: Taller d'emergències. ASPCAT. Barcelona, 15 de març
IBEROLAB. Congrés Virtual Iberoamericà sobre Gestió de Qualitat en laboratoris. Febrer a novembre 2014
|
|
|
Legislació |
Ampliació d'ús del diòxid de sofre i sulfits (E 220-228) en productes aromatitzats a base de vi
Nova normativa sobre protecció dels animals
|
|
|
|
|
|
El Govern aprova el Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP)
Es tracta d’un pla pioner a nivell internacional, que s’adapta a l’Estratègia Salut 2020 de l’OMS i recull el mandat de la Llei de Salut Pública.
|
El Departament de Salut s'incorpora al Patronat del CReSA
Antoni Mateu Serra, secretari de Salut Pública, és el representant del Departament de Salut en l'òrgan màxim de decisió del CReSA, és a dir, en el Patronat.
|
Registre de Laboratoris Agroalimentaris de Catalunya
Disponible el catàleg anual de laboratoris agroalimentaris registrats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
|
Dos representants de l'Agència Xilena per a la Qualitat i la Innocuïtat Alimentària (ACHIPIA) visiten l'ACSA
En el marc del projecte de suport de la FAO per a l’enfortiment de la gestió de l’Agència Xilena per a la Qualitat i la Innocuïtat Alimentària (ACHIPIA), dos experts xilens han visitat l’ACSA del 24 al 26 de febrer de 2014.
|
|
|
Anàlisi de les consultes sobre seguretat alimentària rebudes l'any 2013
Durant l’any 2013 s’han atès un total de 427 consultes. Més del 56% les han formulat operadors econòmics, gremis i/o associacions i consultories.
|
L'ASPCAT col·labora amb Càritas en la formació dels voluntaris dels serveis de distribució de menjar en matèria de Seguretat Alimentària
Trobades formatives dels Serveis d’Aliments adreçada als voluntaris de Càritas
|
|
|
Actualitzem el material audiovisual de l'ACSA
|
La publicitat d'aliments i begudes en televisió inclourà missatges saludables durant tot l'any 2014
Durant aquest any, la publicitat en televisió de les principals empreses d'alimentació inclourà missatges d’hàbits de vida saludables.
|
|
|
Informe anual sobre les zoonosis i els brots d'origen alimentari a la UE de l'any 2012
Els casos de campilobacteriosi han baixat lleugerament, la salmonel·losi segueix disminuint i augmenten els casos de listeriosi.
|
|
|
Micotoxina Zearalenona
Nou capítol del document Micotoxines. Estudi de dieta total a Catalunya, 2008.
|
Percepció, confiança i coneixements sobre seguretat alimentària al canal de restauració a Catalunya
Resultats de la recerca realitzada mitjançant enquesta telefònica sobre el nivell de coneixements i de percepció del risc associat a la seguretat alimentària en una mostra representativa d’establiments de restauració a Catalunya
|
|
|
Patulina, una micotoxina de la fruita
|
|
|
Jornades de formació en seguretat alimentària per al personal i els voluntaris del Banc dels Aliments
|
|
|
|
Bunyols de Quaresma sense gluten, llet ni ou
|
|
|
Els aliments curen malalties
Vídeo sobre els mites de seguretat alimentària
|
|
|
|
ISSN: 2013-3316
DL B. 24467-2012
|
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario