viernes, 1 de febrero de 2013

# 161 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen!



# 161
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 31 de gener de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Ja tenim cinc preguntes més demandades als Serveis d'Informació Juvenil durant l'últim mes. Els convenis entre Catalunya i el Quebec, el carnet d'artesà o registrar una marca empresarial són alguns dels temes que hi trobaràs. No t'ho perdis!
Amunt
 

:: Actualitat

Tens dubtes sobre el teu cos o el de la teva parella? No saps com fer front a la teva primera vegada? Necessites informació per a escollir el mètode anticonceptiu més adient? Saps què has de fer en cas d’assetjament sexual? I què passa si la teva identitat sexual és diferent a la de les altres persones del mateix gènere?
El portal sexejoves.gencat.cat  et respon a tot això i més!
Imaginació, enginy, creativitat i consciència social. Aquests són els elements que han sabut combinar els més de 60 joves que han participat en el concurs ‘RECreactiva’t: projectem per Àfrica’. Vols conèixer quins grups han presentat propostes i participar en la votació en línia? Entra al web del ‘Dret a la salut a l’Àfrica’ i escull quin t’agrada més. Tens temps fins al 8 de febrer.
Amunt
 

:: Propostes

Qui ens havia de dir que en una època de tants avenços tecnològics, gairebé de ciència ficció, hauríem de tornar a fer servir un sistema tan antic com el bescanvi! ‘Cadena de canvis’ és un projecte desenvolupat per tres joves informàtics valencians consistent en un portal de bescanvi de béns i serveis totalment gratuït. S’integra amb les xarxes socials i aprofita les possibilitats potencials d’intercanvi amb tots els nostres contactes.
Sabies que la majoria d'estacions d'esquí catalanes ofereixen descomptes als i a les titulars del Carnet Jove? Els nostres reporters favorits, la Mireia i el Daniel, ens ensenyen les seves experiències a La Molina, on han fet una classe d'esquí i fins i tot una excursió d'iniciació amb raquetes de neu.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: