viernes, 31 de mayo de 2013

# 165
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 30 de maig de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Vols ser autònom, emprendre el teu projecte professional, la teva empresa, però et trobes amb l’aixeta dels crèdits i les subvencions tancada. No obstant això, ja ha arribat una nova forma de treballar per rescatar els joves emprenedors, parlem del treball col·laboratiu, més conegut com a “coworking”.
Amunt
 

:: Actualitat

Quan és una altra cosa. És el que passa si la teva parella manifesta un conjunt d’actituds que poden ser indicadores d’una relació insana i perillosa: et diu com t’has de vestir i fa comentaris ofensius sobre el teu aspecte, et demana que deixis de sortir amb les teves amistats, et dóna a entendre que l’amor suposa una entrega absoluta cap a l’altra persona, fa servir el mòbil per a tenir-te sota control en tot moment, ridiculitza la teva opinió i els teus gustos, manifesta gelosia i desconfia de tot el que fas...
3.000 euros de subvenció per als empresaris que contractin joves, de 16 a 29 anys, a l’atur i persones aturades de llarga durada –més d’un any sense feina– i que us ofereixin un contracte indefinit. És el programa ‘Barcelona crea ocupació’ que poden demanar les empreses amb un centre de treball a la ciutat i que creïn nous llocs de treball estables, d’un any o més de durada. T’interessa?
Amunt
 

:: Propostes

D’un temps ençà ens trobem l’adjectiu “smart” fins i tot a la sopa. Deu ser per això que encara que no parlis anglès sabràs que aquesta parauleta vol dir intel·ligent. Estem rodejats de telèfons, televisors, frigorífics, cotxes i molts més dispositius amb aquesta etiqueta. Però sembla que aviat haurem d’associar l’adjectiu intel·ligent a les ciutats, que es comencen a considerar “smart cities”.
Que aixequi la mà qui mai no hagi fet una foto d’allò que estava menjant i l’hagi compartit a les xarxes socials, sobretot a Instagram. Ara, amb aquesta senzilla acció i gràcies a una campanya de Mans Unides, pots lluitar contra la fam al món.
Encara no saps que el Carnet Jove t'ofereix descomptes en alguns partits del Barça al Camp Nou?
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: