lunes, 27 de mayo de 2013

DONA LLUM - Associació Catalana per un part respetat


DONA LLUM

NoDestorbeuJornada: “Part en progrés: no destorbeu”

En motiu de la Setmana Mundial del Part Respectat, el proper 1 de juny celebrem la jornada de DONA LLUM. La jornada titulada “Part en progrés: no destorbeu” comptarà amb la col.laboració del Dr. Emilio Santos, el Dr. José María Paricio, la llevadora Lucía Alcaraz i l’actriu Cristina Brondo, entre d’altres.
Ja està obert el termini d’inscripció! Inscriu-te araúltimes places!

Inaugurem DONA LLUM Lleida apadrinades per Isabel Fernández del Castillo

2013-05-02 21.05.44El passat 2 de maig vam tenir el plaer d’escoltar a la Sra. Isabel Fernández del Castillo en la inauguració de DONA LLUM Lleida. Va ser una conferència molt interessant titulada “Dones i professionals com agents del canvi en l’atenció al part” on vam parlar de la importància de confiar en el propi cos i en crear un entorn apropiat per a què el part succeeixi de manera normal.
Des de DONA LLUM volem tornar a agrair a la Sra. Isabel el seu gran recolzament, que ha ajudat a difondre l’apertura del nou grup de suport de l’associació a Lleida. A partir del mes que ve, DONA LLUM Lleida es reunirà el primer dijous laborable de cada mes per tal de donar un espai a les famílies per parlar entorn a l’embaràs, el part i el puerperi.
 

Contacte:

Pots fer-nos arribar les teves consultes a: info@donallum.com

Participem en:

Bulletí

Segueix-nos a Facebook

No hay comentarios: