martes, 23 de abril de 2013


Portada  >  Què estem fent  >  Activitats  >  Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques públiques
Comparteix

Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques públiques

Sant Jordi a les Biblioteques
Aquest 22 d’abril, primera Revetlla de Sant Jordi, dia de festa i celebració a les biblioteques públiques de Catalunya!
Totes les biblioteques públiques de Catalunya són convocades a participar i liderar la Revetlla de Sant Jordi a les seves localitats per tal de crear una festa en què hi tinguin cabuda actes diversos relacionats amb el món de llibre, la lectura i les biblioteques. Presentacions de llibres, lectures en veu alta, recomanacions de compres de Sant Jordi, premis literaris, hores del conte per a totes les edats, una àmplia oferta d’activitats per a tots els públics se celebraran a les biblioteques durant un vespre en què les biblioteques allargaran excepcionalment el seu horari cap a la nit.
Les biblioteques tindran el seu propi protagonisme i espai en la festa del llibre per excel·lència a Catalunya, on hi podran mostrar l’extensió de la lectura pública, formada per més de 365 biblioteques públiques arreu del territori, i el seu potencial com a prescriptores culturals.
Aquesta és una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, amb la col·laboració de les administracions i els agents locals.
  • Podeu seguir la Revetlla de Sant Jordi a #revetllasantjordi

PROGRAMA D'ACTIVITATS
Girona Lleida Tarragona Terres de l'Ebre 

Data d'actualització: 09.04.2013
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: