miércoles, 17 de abril de 2013

Debat veïnal: Port vell / plà d’usos / peri barceloneta / pla del paral·lel

Vermut d'inauguració del nou local de l'avv l'òstia 

Aquest dissabte 13 d’abril vam tornar a muntar el punt d’informació del barri a la plaça del mercat. Vam estar repartint el butlletí, el periòdic Masala, i octavetes per al vermut d’inauguració del nou local de l’Avv L’Òstia i la Plataforma en Defensa de la Barceloneta per aquest proper dissabte 20 d’abril a les 12h al carrer Cermeño 7 baixos. Esteu tots convidats! Hem arreglat el nou local amb molt de carinyo i ens agradaria compartir-ho amb vosaltres. Ens agradaria trobar-nos tots plegats, per veure’ns i per poder parlar de com està el barri, valorar conjuntament els fronts de lluita que tenim oberts o pendents, i animar-vos a participar a la propera manifestació del dissabte 4 de maig. Us esperem!

Més informació

 
 A Facebook

Debat veïnal: Port vell / plà d’usos / peri barceloneta / pla del paral·lel



Un cop aprovada la reforma del Port Vell, dintre de la Plataforma Defensa del Port Vell varem reflexionar sobre qual seria el marc més adequat de relació entre els diversos grups que la integren i que tenen com a finalitat treballar en contra de la privatització progressiva del Port i que no necessàriament coincidim en las perspectives a l’entorn del que vol dir un “port ciutadà” ni de com hauríem d'avançar en la construcció del mateix però sí articular de forma independent diferents enfocaments i maneres de fer amb un mateix objectiu.

Per això alguns integrants de la mateixa vam constituir la Assemblea Portuària Veïnal per aconseguir la recuperació del port vell com a veritable port urbà i ciutadà exercint el control democràtic sobre el mateix i construir aquesta realitat des de baix a dalt, treballant amb els diferents col·lectius de Ciutat Vella i de Barcelona discutint sobre usos i necessitats i cartografiant els diferents actors del barri. També varem comentar la importància de unificar temes que tenen un fort impacte en el districte com el nou PERI de la Barceloneta i el Pla d’Usos a més de vincular-nos al procés que està duent a terme l’Assemblea de Poble Sec.

Per això el proper 19 d’abril us convidem a l’acte port vell / plà d’usus / peri barceloneta / plà del paral·lel

19:00 c/Obradors 6, FAVB

El moviment veïnal construeix les seves alternatives.


- Salutació Lluis Rabell president FAVB
- presentació APV i acte Horacio Espeche
- Francesc Magrinyà, ingenyer de ports: cartografia dels espais claus per a la intervenció.
- María Mas, avv Casc Antic: Pla d' Úsos.
- Hibai Arbide, avv l'òstia: PERI Barceloneta.

Facebook
Copyright © 2013 Avv l'òstia, All rights reserved. 
Email Marketing Powered by MailChimp

No hay comentarios: