viernes, 1 de marzo de 2013


# 162
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 28 de febrer de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Si pensaves que les biblioteques són uns espais del segle passat, uns llocs sinistres, obscurs on només s’hi pot trobar silenci sepulcral, pols, llibres antics, ratolins de biblioteca i gent rara, estàs molt equivocat/a. Llibres digitals, música i pel·lícules, accés WI-FI a internet són algunes de les novetats que hi trobaràs si fa un cert temps que no hi vas. Per cert, coneixes el concurs 'Verbalíada'? Txarango i Màrius Serra et conviden a participar-hi.
Amunt
 

:: Actualitat

Passejar pel carrer no hauria de ser, en principi, perillós. Però com que circulem alhora vehicles i vianants, cal que tothom respecti unes regles. El codi de circulació i l'atenció de tots nosaltres asseguren que la via no es converteixi en un caos perillosíssim. I així com abans de creuar un carrer cal mirar a dreta i esquerra, en endinsar-nos a Internet cal que també anem amb els quatre intermitents encesos i que respectem els altres elements. Ho recordem en el Dia de la Internet Segura.
L’educació en el lleure és una eina de transformació social que contribueix a formar una ciutadania compromesa i activa. Així ho veuen els responsables del cau d’Igualada que es posicionen al costat dels moviments socials que reivindiquen la dació en pagament, mitjançant la Iniciativa Legislativa Popular (ILP). En aquest cau han començat una sèrie de dinàmiques per convidar infants i joves a la reflexió col·lectiva sobre el dret a l’habitatge i la realitat dels desnonaments que es viu a Catalunya.
Amunt
 

:: Propostes

Si ets un o una artista del carrer, si el grafit (graffiti) és la teva passió, comença a sacsejar el teu pot de pintura amb aerosol perquè un munt de murs lliures a Barcelona i Badalona t’esperen per omplir de vida i de color el teu barri.
Amunt
 

:: Agenda

Tens una bona varietat d'activitats per triar: idiomes, estades multiesportives, música, enginy, circ, cinema, veu, activitats de natura, i moltes més.

No t'adormis, perquè la preinscripció només està oberta fins el 19 de març!
Amunt

No hay comentarios: