|
|
Frau amb carn de cavall
Preguntes i respostes
|
La CE proposa un pla coordinat de control als Estats membres per a establir la prevalença de pràctiques fraudulentes
Es faran controls sobre productes alimentaris comercialitzats o etiquetats com de carn de vacum i sobre carn de cavall destinada al consum humà.
|
Les farmàcies de Catalunya oferiran consells de seguretat alimentària per a la gent gran
L’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya distribuiran a totes les oficines de farmàcia de Catalunya un tríptic amb consells de seguretat alimentària adreçats a les persones grans.
|
El DAAM colidera la presentació a la CE de la Xarxa de Regions Europees per a la Innovació en Agricultura, Silvicultura i Alimentació (ERIAFF)
El DAAM va presentar als representants de la CE i de les altres regions europees que participen en la xarxa el Pla Estratègic de la R+D+I Agroalimentària per al període 2013-2020.
|
La CE publica un manual per al responsable del benestar animal a l'escorxador
El document (PDF, 1,7 MB) proporciona una guia de les tasques de l’encarregat del benestar animal a la Unió Europea.
|
Eurobaròmetre: El 61% dels europeus pensen que els productes químics són ara més segurs que fa 10 anys
Els aliments són el producte que els enquestats són més propensos a comprovar, el 81% declaren que miren els ingredients abans de comprar.
|
|
|
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració de l'oli d'oliva verge
Aquesta guia està reconeguda oficialment per les autoritats catalanes en matèria de seguretat alimentària.
|
Estimació de l'exposició de la població a l'ocratoxina A. Nou capítol del document Micotoxines - Estudi de dieta total 2008-2010
Tots els valors estimats per als diferents grups de població es troben per sota del nivell de seguretat.
|
|
|
Avaluació de la seguretat dels medicaments veterinaris: els límits màxims de residus
|
|
|
El 20 de febrer va tenir lloc la inauguració oficial de la III edició del màster oficial interuniversitari en seguretat alimentària
La conferencia inaugural versà sobre “El malbaratament d’aliments i la seguretat alimentària” a càrrec del Sr. Jordi Peix, vicepresident del Banc dels Aliments de Barcelona.
|
Aspectes solidaris i riscos sanitaris en la recuperació d'aliments per a persones sense recursos
Jornada a celebrada a Reus el 26 de febrer.
|
|
|
Falafels
|
|
|
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario