viernes, 22 de marzo de 2013


# 163
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 21 de març de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

Alguna vegada has tingut el sentiment d’haver nascut a la generació equivocada? T’hauria agradat pertànyer a una generació anterior o posterior? O, si més no, haver nascut un parell d’anys abans o després? Si estaves pensant treure’t el carnet de conduir potser ara tinguis aquesta sensació.
Amunt
 

:: Actualitat

Amb 22 anys, ha viatjat pels cinc continents, ha escrit dos llibres i protagonitza ara una pel•lícula i, el més fonamental, contagia optimisme, valentia i ganes de treure-li tot el suc a la vida. Albert Casals és un jove que va patir una leucèmia als 5 anys, a conseqüència de la qual va perdre la mobilitat i des d’aleshores utilitza cadira de rodes. Però aquestes barreres físiques no han suposat cap impediment per complir el seu somni: viatjar per tot el món i per quatre duros.
L’aplicació per a mòbil del Carnet Jove ja està disponible des de Google Play i App Store. Entra-hi i busca ‘Carnet Jove Cat’. Descarrega’t l’app de franc i en pocs segons tindràs informació sobre els 7.734 avantatges i serveis de què pots gaudir si ets titular del CJ. Amb el geolocalitzador podràs veure a la pantalla quines propostes tens més a prop, siguis on siguis. I no et pots perdre la nova eina de realitat augmentada!
Amunt
 

:: Propostes

És possible fer esport, competir, gaudir de la natura i alhora lluitar contra la pobresa? Trailwalker ho fa possible! El desafiament solidari i esportiu més gran del món organitzat per Intermón Oxfam.
ENTRE TU I JO. Lluitem contra la violència masclista!
Ruta 66, Ruta Quetzal, Ruta dels càtars són referents d’una manera de viatjar, d’una manera de viure, on l’aventura, l’emoció i la integració amb l’entorn són els eixos d’una experiència inoblidable. Ruta 7 ja porta 3 edicions i s’afegeix a aquest grup d’experiències que es recorden tota la vida.
Ja les tornem a tenir aquí: socorrisme aquàtic, estudis universitaris de disseny, d' enginyeria mecànica al Regne Unit, practicar l'anglès sense moure'ns de casa i cicles formatius de grau superior les les preguntes més freqüents als Serveis d'Informació Juvenil durant l'últim mes. No et perdis les respostes.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: