martes, 19 de marzo de 2013


PROPERES ACTIVITATS


          


Barcelona, 11 de Març 2013.

El nou “Eix Passeig de Sant Joan” va organitzar la “Setmana de la Dona”,  del 6 al 10 de Març.

Aquesta setmana, des del dimecres dia 6 fins al diumenge dia 10, es va organitzar la “Setmana de la Dona” alPasseig de Sant Joan de Dalt de Barcelona.  

La intenció ha estat i és, dinamitzar mitjançant la cultura, el turisme, l’esport, l’artesania i la moda, el comerç de proximitat. Integrant i invitant a les Associacions properes, tot reivindicant el nou paper de la Dona en el Segle XXI, coincidint amb el 8 de Març “Dia Internacional de la Dona Treballadora”.

Promogut per l’Eix Comercial Passeig de Sant Joan” amb el suport del dinamitzador  “My Dream Experience”. 

La setmana ha comptat amb el suport institucional de l’Institut Català de la Dona(ICD), Generalitat de Catalunya,  l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, Fem Talent, la Federació de Comerciants de Gràcia, Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM-Generalitat, Fundació Barcelona Comerç, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, Banc Sabadell, Comunicadores de Gràcia-Radio Gràcia.

Les activitats van començar a la tarda del dimecres amb el  “Congrés de la Dona Emprenedora” que ha tingut lloc a  la Casa Macaya-Fundació “la Caixa”, va seguir amb un “Sopar de Dones Benèfic” contra el càncer de mama, el dia 7, en Tallers Uveene.

I des del  divendres fins el diumenge es  va celebrar una “Mostra Multisectorial de Carrer” dins del Passeig de Sant Joan  i es van oferir moltes activitats lúdiques i esportives per a tota la família obertes per a tothom i totes gratuïtes.

Entre d’altres es van poder veure espectacles com “CantaMúsicos”, Musical “Divas Aceleradas” “Menjar de Poesia” recitals de poesia a l’hora de menjar. Desfilada de Moda “Estilo Burlesque” per l’Escola Miguel Griño,“Assesorament d’Imatge” per l’Escola Artidi.
I es va oferir serveis gratuïts de maquillatge infantil, manicura i maquillatge socials per totes les dones del passeig per gentilesa de Cazcarra-Image Group.

Es va fer també, un “Marató de Benestar i Esport“, que va incloure l’Spiribol, realitzat per el CEEB, Zumba por Leticia Gil, Zouklambadabcn, Sessió Afroyin, i una mostra de “Gràcia també té Platja” realitzats pel Club Natació Barcelona. També es va projectar una “Mostra del Festival de Cinema i Drets Humans BCN/Paris/NYC ”, sobre els Drets de la Dona, en la seu de l’eix.

Alejandra Romano, presidenta, va dir: “Volem repetir de manera anual la “SETMANA de
la DONA” i els nous projectes són al voltant del Dia del Pare, Mare, Familia Nombrosa i
sobretot la “SETMANA del AMOR” coincidint amb Sant Jordi.”
La Regidora Fandos va felicitar que sigui una dona qui presideixi el nou Eix Comercial.

Agraeixen als col·laboradors que han participat, comerciants-associats, veïns i a tota la gent que va gaudir de les activitats i en especial al magnífic equip corporatiu de l’Eix.

No hay comentarios: