viernes, 29 de noviembre de 2013

# 170
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 28 de novembre de 2013Imprimeix | Butlletins anteriors

Sumari

  • Jove.cat
 

:: No t'ho perdis!

La violència ens surt de franc?
Autor: Andreas Levers
En l’era de la comunicació, on la informació viatja a la velocitat de la llum, esmorzem, dinem, sopem i anem a dormir permanentment exposats a la violència real o fictícia, però violència al cap i a la fi. Fins a quin punt podem ser totalment impermeables i immunes als seus efectes?
Amunt
 

:: Actualitat

Coneixes alguna persona que per costum decideix saltar-se el dinar o el sopar o que quan compartiu un àpat només pren aigua o cafè, per despistar la gana? O potser tu mateix/a ho fas? Has de saber que aquest és un comportament de risc que pot conduir a un trastorn de la conducta alimentària, és a dir anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa, trastorn per afartament i altres vinculats. Et convidem a sumar-te a la campanya contra els trastorns alimentaris utilitzant l'etiqueta #ResSer a les xarxes socials.
El parlament Europeu ha aprovat el nou programa Erasmus+ que començarà el gener de 2014 i s'allargarà fins al 2020. Més dotació econòmica, més matèries per potenciar i més incidència sobre la població: 4 milions de ciutadans rebreu ajuts per a poder estudiar, formar-vos, treballar o participar en activitats de voluntariat fora del país d’origen. Vols saber quin plus tindrà el nou Erasmus?
Entrades al Facebook que fan enrojolar, piulades vergonyoses que poden aparèixer al nostre timeline, comentaris poca-soltes al peu de les notícies dels diaris digitals, blogs que només serveixen per criticar i difamar... a les xarxes socials estem exposats tot tipus de missatges ofensius i discriminatoris. I per combatre-ho neix la campanya #nohatespeech.
Amunt
 

:: Propostes

És possible que estiguis pensant en anar a l’estranger, ara o en el futur, i no precisament de vacances. El cicle de xerrades "Un món d'oportunitats" té l’objectiu d’informar els joves sobre tot el que cal saber abans de marxar a l’estranger. El cicle encara dura, i les xerrades que t'hagis perdut les tens disponibles en format audiovisual al web. T'interessen?
En una societat amb una mentalitat cada cop més oberta, l’orientació sexual de les persones no acostuma a ser motiu de discriminació o rebuig, afortunadament. Hi ha però un col·lectiu però, del que no acostumem a sentir parlar i que està començant a sortir de l’armari. Ens referim a les persones asexuals.
T’imagines un món on ningú no posés preu a la cultura i hi poguéssim accedir de forma lliure i gratuïta? Gràcies a iniciatives com la de l’Associació Llibres Lliures aquest món podria ser possible.
Sabies que el Carnet Jove no només és útil a Barcelona ciutat sinó a tot Catalunya? En el vídeo veuràs trobaràs tots els avantatges que trobaràs a les comarques de Girona: descomptes pel teatre, per anar a concerts, cases rurals i tot tipus d'activitats rebaixades!
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: